MasterChef 5: Αποκαλύπτεται το φλερτ Διονύση και Αννούς

Οι ατάκες που πρόδωσαν τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποκαλύπτεται το φλερτ Διονύση και Αννούς

Ομαδική δοκιμασία στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και ο Διονύσιος με την Ανούς, μετά από την αλλαγή του αρχηγού των Κόκκινων, βρέθηκαν να μαγειρεύουν δίπλα δίπλα και αποκαλύφθηκε το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Είδαμε ότι ο Ιωάννης έχει πλησιάσει τη Μαρία Λαζαρίδου, γεγονός που τον έφερε σε αντιπαράθεση με τον Στέφανο ωστόσο σήμερα καταλάβαμε πως υπάρχει και νέο ζευγαράκι μέσα στο σπίτι.

MasterChef  Διονύσιος Ανούς

Ο Διονύσης θέλησε να κάνει πλάκα στην Ανούς λοιπόν και τη ρώτησε, τι κάνει σήμερα το βράδυ. Οι δυο τους γέλασαν γιατί φυσικά δεν μπορούν να βγουν έξω. Η Ανούς τον κορόιδεψε λίγο, ενώ κάπου εκεί το φλερτ τους διακόπηκε γιατί αποφάσισε να μπει στη μέση ο Πάνος.

Το φλερτ του Διονύσιου με την Ανούς στο MasterChef

Masterchef 5 - Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Φιλόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef.

Η επίδοξη σεφ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπήρχε μεταξύ των παικτών αλλά και για τον χαρακτήρα ορισμένων παικτών.

Masterchef 5 Μαρία Φιλόγλου

Η Μαρία είπε αρχικά: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν».

Για τον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η Μαρία Φίλογλου δήλωσε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα.

Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».