YFSF: Λαμπερή η πρεμιέρα του show - Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε την αλλαγή που θα δούμε

Τι άλλαξε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
YFSF: Λαμπερή η πρεμιέρα του show - Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε την αλλαγή που θα δούμε

Το Your Face Sounds Familiar έκανε απόψε την πρεμιέρα μετά τις δύο αναβολές που πήρε λόγω κορωνοϊού και η Μαρία Μπεκατώρου έλαμψε μέσα στο εντυπωσιακό της σύνολο, οι κριτές και οι παίκτες μας υποσχέθηκαν πολλά!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου και η αλλαγή που ανακοίνωσε

«Το Your Face Sounds Familiar All Stars επέστρεψε και είναι all star. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και νομίζω το βλέπετε. Και ξέρω ότι και εσείς είστε! Αυτή τη χρονιά θα το αγαπήσετε και εσείς! Κάναμε αυτό που μας ζητάτε τόσο χρόνια. Συγκεντρώσαμε 10 καλλιτέχνες που με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν να αναπολήσουμε, να συγκινηθούμε, να χορέψουμε και να γελάσουμε.

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Αυτοί είναι οι all star και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη γιατί από το 2013 έχω συνδεθεί πάρα πολύ με το show. Νιώθω ότι αναβιώνει φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας του.», είπε η Μαρία Μπεκατώρου ενώ ανακοίνωσε πως φέτος στο show θα βλέπουμε και ντουέτα!

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά για το YFSF - «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό τραγουδιστή να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του μουσικού σόου, ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε, καθώς παραδέχτηκε πως τελικά δεν τα βρήκαν στους όρους.

Έτσι, λόγω οικονομικών διαφωνιών στις μεταξύ τους συζητήσεις, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να μην προχωρήσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης… δεν προχώρησε η συνεργασία. Με τον ΑΝΤ1 έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, δεν έτυχε τώρα».

χρήστος μάστορας yfsf