Battle of The Couples: Ο Ριχάρδος και η Άντζελα είναι το ζευγάρι της εβδομάδας

Νίκησαν τον Νίκο και την Άννα σε ένα σκληρό αγώνισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of The Couples: Ο Ριχάρδος και η Άντζελα είναι το ζευγάρι της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Battle of the Couples, ο Ριχάρδος και η Άντζελα μετά τον αγώνα που έδωσαν απέναντι στον Νίκο και την Άννα, κέρδισαν και κατάφεραν να αναδειχθούν ζευγάρι της εβδομάδας, εξασφαλίζοντας την ασυλία.

Ο Νίκος και η Άννα βγήκαν υποψήφιοι για ζευγάρι της εβδομάδας από την Ιουλία και τον Μιτς που αποχώρησαν οικειοθελώς στο πρώτο επεισόδιο.

Οι υπόλοιποι παίκτες σε ανοιχτή ψηφοφορία ανέδειξαν τον Ριχάρδο και την Άντζελα ως το δεύτερο ζευγάρι που θα διαγωνιστεί για τη θέση. Οι δυο τους το πήραν πολύ σοβαρά και τελικά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία για την πρώτη εβδομάδα.

Battle of The Couples Ριχάρδος Άντζελα

Παράλληλα, θα κοιμηθούν μόνοι τους στο master bedroom και θα διαλέξουν ένα ζευγάρι για βοηθούς τους.

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ζευγάρ της εβδομάδας στο Battle of the Couples

Η αμοιβή των ζευγαριών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ALPHA, Battle of the Couples και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες...

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα "τρέχει" τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Μπορεί, λοιπόν, να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο αλλά το κάθε ζευγάρι πληρώνεται από την παραγωγή, όπως μας αποκάλυψε και η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα το κάθε ζευγάρι παίρνει από 4.000 έως 5.000 ευρώ γενικά! Δηλαδή έκαστος 2.000-2.500 χιλιάρικα.