Battle of the couples - highlights 25/2: Η πρεμιέρα, τα πρώτα σχόλια και τα 12 ζευγάρια

Είχαμε και μια.... οικειοθελή αποχώρηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Battle of the couples - highlights 25/2: Η πρεμιέρα, τα πρώτα σχόλια και τα 12 ζευγάρια

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 25/2 το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of the Couples, όπου είδαμε τα 12 ζευγάρι που μπήκαν στην βίλα, ενώ τα πρώτα σχόλια... ξεκίνησαν.

Αυτά είναι τα highlights του Battle of the Couples

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Το πολυαναμενόμενο Battle of the couples έκανε πρεμιέρα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με τα ζευγάρια να εμφανίζονται μέσα από φωτιές!

Το σκηνικό είναι μοναδικό και εντυπωσιακό και τα 12 ζευγάρια δηλώνουν πιο αποφασισμένα από ποτέ, όχι μόνο για την αγάπη τους, αλλά και για την νίκη τους!

Battle of The Couples πρεμιέρα

Στην έναρξη της Μάχης των Ζευγαριών, ο Παναγιώτης καλησπέρησε το κοινό λέγοντας: «Απόψε ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους.

Όλα τα ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή για να ριχθούν στη μάχη και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο»! Να υπενθυμίσουμε φυσικά, ότι το ριάλιτι θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα!

Ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια - «Ο άλλος γελούσε ρε θα τον...»

Το πολυσυζητημένο ριάλιτι ξεκίνησε, με τα πρώτα.. μπινελίκια και τις εντάσεις να κάνουν φυσικά την εμφάνιση τους μέσα από τα πρώτα λεπτά!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλωσόρισε ανά τετράδες τα 12 ζευγάρια, τα οποία φυσικά δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το ένα το άλλο, όσο γινόταν η γνωριμία μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο μποξέρ της παρέας φαίνεται να γελάει με αρκετά ζευγάρια, με τον Ριχάρδο να δείχνει έντονα την ενόχληση του! Στο μεταξύ, δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την βίλα!

 Battle of the Couples εντάσεις και βρισιές

Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Βασιλάκο - Θα αποχωρήσει σήμερα ένα ζευγάρι

Με μια ανακοίνωση «βόμβα» ξεκίνησε η πρεμιέρα του Battle of Couples, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ενημερώνει τα 13 ζευγάρια πως ένα από αυτά θα χρειαστεί να αποχωρήσει!

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανακοίνωσε πως ένα από αυτά δεν θα δει ποτέ την εντυπωσιακή βίλλα και θα χρειαστεί να επιστρέψει σπίτι τους.

Έτσι, τα 13 ζευγάρια πέρασαν από 2 δύσκολες δοκιμασίες, η πρώτη αφορούσε προσωπικές ερωτήσεις με σκοπό να επιβεβαιώσουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας των άλλων και η δεύτερη τίτλους τραγουδιών.

Σε κάθε λάθος απάντηση, η κάθε κοπέλα ερχόταν αντιμέτωπη με άφθονο και κρύο νερό! Τα ζευγάρια ωστόσο που σημείωσαν τις λιγότερες σωστές απαντήσεις, χρειάστηκε να περάσουν ξανά από μια δοκιμασία, η οποία δεν ήταν και τόσο ευχάριστη μιας και αφορούσε λάσπες και ταχύτητα!

Battle of the Couples αποχώρηση

Battle of the Couples αποχώρηση ζευγαριού

Battle of the Couples αποχώρηση ζευγάρι

Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια που πήραν απευθείας το εισιτήριο για την βίλα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε στα 13 ζευγάρια του Battle of the couples πως ένα από αυτά θα χρειαστεί από την πρεμιέρα κιόλας να αποχωρήσει, με τα πρώτα πέντε να παίρνουν το εισιτήριο για την βίλα!

Προσωπικές ερωτήσεις και τίτλοι τραγουδιών ήταν οι πρώτες δύο δοκιμασίες που είχαν να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια, μια δοκιμασία κατά την οποία επιβεβαιώθηκαν πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Τα πρώτα λοιπόν 5 ζευγάρια που έδειξαν πράγματι να είναι φουλ ερωτευμένοι αλλά και ενημερωμένοι τόσο για το ποιο είναι το ζώδιο της μητέρας της κοπέλας τους, που ήταν μια από τις ερωτήσεις, όσο και για το τραγούδι της Lady Gaga «Bad Romance»!

Έτσι, τα πρώτα ζευγάρια που θα δούμε στην βίλα είναι: Ο Κυριάκος και η Μαριάννα, ο Γιώργος και η Καίτη, ο Γιάννης και η Μαρία, ο Γιώργος και η Εβελίνα και η Γεωργία και ο Μιχάλης!

Battle of the Couples ζευγάρια

Αποχώρησαν οικειοθελώς ο Meech και η Ιουλία

Μετά τα πρώτα πέντε ζευγάρια που πήραν κατευθείαν το εισιτήριο για την βίλλα του Battle of couples, τα υπόλοιπα οκτώ χρειάστηκαν να δοκιμαστούν σε πολλαπλές ακόμα δοκιμασίες, με την Ιουλία και τον Meech τελικά να αποχωρούν οικειοθελώς στην τελευταία.

Η Μάχη των Ζευγαριών σημείωσε από τώρα αρκετές ανατροπές, με την μια μάλιστα να αφορά ένα από τα ζευγάρια, τους trappers της παρέας, οι οποίοι παρέδωσαν από πολύ νωρίς τα όπλα!

Η Ιουλία που διαγωνίστηκε σε αρκετές δοκιμασίες φαίνεται να κουράστηκε αρκετά για αυτό και ανακοίνωσε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, μιας και πριν λίγο είχε ζαλιστεί.

Έτσι, το τελευταίο ζευγάρι δε χρειάστηκε καν να περάσει κάποια δοκιμασία μιας και η Ιουλία με τον Meech τους έδωσαν απλόχερα το εισιτήριο για την βίλλα!

Battle of the Couples αποχώρησαν η Ιουλία και ο Meech

Η Σάσα Σταμάτη καλωσόρισε στην βίλα τα 12 ζευγάρια

Η Σάσα Σταμάτη υποδέχτηκε τα 12 ζευγάρια του Battle of the Couples στην βίλα, η οποία είναι πραγματικά υπερπολυτελέστατη και τεράστια!

Μετά από αρκετές και δύσκολες δοκιμασίες, τα ζευγάρια πήραν το εισιτήριο για την βίλα και πλέον διεκδικούν την νίκη αλλά και 100.000 ευρώ!

Έτσι, η Σάσα Σταμάτη τους περίμενε στο σπίτι με την ίδια να δείχνει αρκετά ενθουσιασμένη με τα παιδιά. Αφού μας έδειξε την βίλλα και τα δωμάτια, καλωσόρισε τα 12 ζευγάρια, με τα 5 από αυτά που κέρδισαν την πρώτη δοκιμασία να διαλέγουν πρώτοι τα δωμάτια τους.

Battle of the Couples η Σάσα Σταμάτη καλωσόρισε στην βίλλα τα 12 ζευγάρια