Battle of the couples trailer 4/3: Μια δοκιμασία θα καθορίσει το πεπρωμένο των ζευγαριών

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the couples trailer 4/3: Μια δοκιμασία θα καθορίσει το πεπρωμένο των ζευγαριών

Είναι πρωί στη βίλα του Battle of the Couples. Ο Ριχάρδος και η Άντζελα απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο Master Bedroom, ως "Ζευγάρι της εβδομάδας". Έχουν ασυλία κι έτσι δεν κινδυνεύουν αυτή την εβδομάδα με αποχώρηση.

Ο Γιώργος έχει ξυπνήσει με όρεξη και μπαίνει στο υπνοδωμάτιο για να ξυπνήσει την κοπέλα του, αλλά και τους συγκάτοικούς του, Γιάννη και Μαρία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν χρησιμοποιεί και τον πιο παραδοσιακό τρόπο…

Σήμερα είναι η δοκιμασία του Πεπρωμένου. Όλα τα ζευγάρια θα αγωνιστούν στη αρένα. Τα 2 ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις θα μονομαχήσουν σε μια τελική δοκιμασία που θα αναδείξει το πρώτο ζευγάρι προς αποχώρηση. Στο απόσπασμα παίρνουμε μια γεύση από την δοκιμασία, η οποία τεστάρει το θεμέλιο της επικοινωνίας.

Οι άντρες θα πρέπει να διασχίσουν μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια φορώντας στολές και έχοντας τα μάτια τους δεμένα. Η μόνη καθοδήγηση που θα έχουν είναι οι φωνές των κοριτσιών τους! Θα καταφέρουν να "γίνουν" τα μάτια τους και να τους οδηγήσουν στο τέλος της διαδρομής πριν φτάσουν οι αντίπαλοί τους;

Battle of the Couples: Η αμοιβή των ζευγαριών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι παιχνίδι του ALPHA, Battle of the Couples και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες...

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα "τρέχει" τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Μπορεί, λοιπόν, να παλεύουν για το μεγάλο έπαθλο αλλά το κάθε ζευγάρι πληρώνεται από την παραγωγή, όπως μας αποκάλυψε και η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα το κάθε ζευγάρι παίρνει από 4.000 έως 5.000 ευρώ γενικά! Δηλαδή έκαστος 2.000-2.500 χιλιάρικα.