MasterChef Spoiler: Ο Κωστής αποχωρεί ξανά

Θα είναι υποψήφιος μαζί με τον Ιωάννη και τον Αλέξανδρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Spoiler: Ο Κωστής αποχωρεί ξανά

Στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5 θα φανεί πως τα νέα δεν είναι καθόλου θετικά για τον Κωστή, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον διαγωνισμό και επέστεψε, αλλά φαίνεται πως θα δει την πόρτα της εξόδου για ακόμα μία φορά.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ένα άκρως απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας και πολλά πιάτα δεν ήταν καλά, γεγονός που απογοήτευσε ιδιαίτερα τους τρεις κριτές.

Σε επόμενο επεισόδιο, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα παρουσιάσουν και πάλι αρκετά αδύναμες προσπάθειες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, υποψήφιοι θα είναι ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος και ο Κωστής.

Η νέα αποχώρηση του Κωστή από το MasterChef 5

MasterChef Κωστής Αλεξάκης

Ο Κωστής σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την επιστροφή του στο επεισόδιο της Δευτέρας και φαίνεται πως ο Ιωάννης μπόρεσε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να τον πετάξει έξω από τον διαγωνισμό για ακόμα μία φορά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θα έπρεπε να σκεφτούν λίγο πριν μιλήσουν για την υπόληψη μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε ο Κωστής Αλεξάκης, ο οποίος ξέσπασε για όλα όσα έχουν πει οι πρώην συμπαίκτες του για τον ίδιο στο MasterChef 5.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ίχνος σεβασμού. Το να κρίνεις τον άλλον είναι το πιο εύκολο, το να κριθείς και να κρίνεις τον εαυτό σου, δύσκολα θα το κάνεις. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί, έχω πάντα το θάρρος να ρωτήσω και να κάτσω να συζητήσω με τον άλλον.

Όταν εγώ πάω και ρωτάω “πες μου, έχεις κάτι να μου πεις;”. Όταν σε ρωτάω, ξέρω τι έχει γίνει. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και υπάρχει χειραγώγηση από πίσω γιατί κάποιοι δεν έχουν νου…

Τους χαρακτηρισμούς που αναφέρουν για μένα, για την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, θα έπρεπε να σκεφτούν λίγο πριν μιλήσουν το γεγονός ότι έχω πίσω μου μια οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Αν δεν σέβονται εμένα, να σεβαστούν τους υπόλοιπους», είπε αρχικά ο Κωστής Αλεξάκης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί, το φάντασμά μου υπάρχει ακόμα. Το να με κατηγορούν για κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, θα μιλήσω εφ’ όλης της ύλης, και για τις μανούλες του λόχου και για άλλα πράγματα. Δεν περίμενα να περάσουν την καλοσύνη, την ταπεινότητα και την ηρεμία για αδυναμία. Ήμουν πάντα ευθύς. Ειδικά για τη Μαρίνα δεν περίμενα ότι θα πει αυτά τα πράγματα. Δεν μου άρεσε έτσι όπως έγιναν όλα αυτά».