The 2night show: Ο Σάκης Τανιμανίδης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του η Κατερίνα Στικούδη και ο Λούκας Γιώρκας!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Σάκης Τανιμανίδης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε το βράδυ στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2night Show τρεις πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους, που θα μας παραχωρήσουν απολαυστικές συνεντεύξεις.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται αρχικά στο τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» αναφέρεται με ενθουσιασμό στο νέο μεγάλο project του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, και αποκαλύπτει πόσο έτοιμος νιώθει γι’ αυτή την καινούργια τηλεοπτική πρόκληση.

Ο Σάκης μιλάει για το «Survivor», αλλά και για τον φίλο του Γιώργο Λιανό. Τέλος, περιγράφει πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, εκφράζει την ανυπομονησία του για τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών και με τη βοήθεια του Γρηγόρη εξασκείται στην αλλαγή πάνας.

The 2night show Σάκης Τανιμανίδης

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Κατερίνα Στικούδη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλάει για την επιστροφή της στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar – All Star», για το πόσο πολύ απολαμβάνει τις πρόβες, ενώ αποκαλύπτει και τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνει καθημερινά στην προετοιμασία της για το σόου. Στη συνέχεια, αναφέρεται στον σύζυγό της και στην ευτυχία που βιώνει δίπλα του. Τέλος, μιλάει για τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στο μέλλον.

The 2night show Κατερίνα Στικούδη

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Λούκας Γιώρκας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή, και εξηγεί πώς κατάφερε να πείσει τη στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου, αλλά και τον Γιάννη Βαρδή να του το δώσουν. Στην εκπομπή θα προβληθεί, για πρώτη φορά, backstage από το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού, όπου στη διάρκεια των γυρισμάτων του ο Λούκας Γιώρκας παραλίγο να πάει στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην εσωτερική του πάλη με τις κρίσεις πανικού και τη βαθιά πίστη του στον Θεό, η οποία τον βοήθησε να ορθοποδήσει. Μιλάει για την προσωπική του ζωή και αποκαλύπτει το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Τέλος, ερμηνεύει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής το νέο του τραγούδι.

The 2night show Λούκας Γιώρκας

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night: «Να ηρεμήσουν όσο πιο γρήγορα γίνονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι»

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το The 2night Show έδωσε το δικό του μήνυμα αναφορικά με τους ανθρώπους που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση και παρενόχληση που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, μετά τους τίτλους αρχής, ο παρουσιαστής έγραψε εκτάκτως ένα μήνυμα αναφορικά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε συγκεκριμένα: «Άλλη μία Τετάρτη εδώ με παράξενες συνθήκες… Παράξενα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Ακόμη και ο καιρός κάνει παιχνίδια χειμωνιάτικα. Μια σύννεφο, μια κρύο, μια βροχή, μια ήλιος.

Από ότι φαίνεται έχει πέσει βαρυχειμωνιά και συννεφιά σε πάρα πολλά θέματα που ακούμε τριγύρω μας. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ και να ευχηθούμε σαν εκπομπή είναι γρήγορα να βγει ο ήλιος και να λάμψουν κάποιες καταστάσεις.

Όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ηρεμήσουν πάλι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ηρεμήσουν μέσα τους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο ίδιο επεισόδιο ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε σχετικά με τον καλεσμένο του, Χάρη Σώζο, πως η συνέντευξη είναι προφανώς μαγνητοσκοπημένη και πως του εύχεται μέσα απο την καρδιά του περαστικά και να αναρρώσει γρήγορα.