Η Φάρμα: Η γνωριμία με τον επιστάτη και η πρώτη δοκιμασία

Πρέπει να φτιάξουν κοτέτσι και να διαμορφώσουν το μποστάνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα:  Η γνωριμία με τον επιστάτη και η πρώτη δοκιμασία

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό κυκλοφόρησαν μερικά πλάνα από τη μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας, στα οποία φαίνεται η γνωριμία των παικτών με τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη ενώ τους ανακοινώνεται και η πρώτη δοκιμασία.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά όπως φαίνεται αφού οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν δε θα είναι καθόλου εύκολες.

Ο Βασίλης Φιλίππου, λοιπόν, ζήτησε από τον αρχηγό της εβδομάδας και τους παίκτες, οι οποίοι βέβαια πρόλαβαν να τσακωθούν από την πρώτη κιόλας μέρα, να κάνουν ένα κοτέτσι, να τοποθετήσουν στο μποστάνι πατήματα πέτρας, να τοποθετήσουν στα φυτά ταμπελάκια με την ονομασία τους και τέλος να ρίξουν λίπασμα στα φυτά. Το έπαθλο από την πρώτη αυτή αποστολή είναι πέντε κότες.

Η Φάρμα επιστάτης

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας δε θα είναι κάποιος από τους celebtities ενώ θα είναι σίγουρα άνδρας.

Η γνωριμία με τον επιστάτη της Φάρμας

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το βιογραφικό του επιστάτη της Φάρμας

Η Φάρμα ξεκινάει σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 και ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσει θα είναι και ο επιστάτης της, ο Βασίλης Φιλίππου. Εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον γοητευτικό αγρότη.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη της Φάρμας

  • Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας
  • Είναι 36 ετών
  • Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας
  • Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό
  • Ο Βασίλης Φιλίππου εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι
  • Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου

  • Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική
  • Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει
  • Ο λογαριασμός του Βασίλη Φιλίππου, του επιστάτη της Φάρμας, στο Instagram είναι @basilisf κι έχει 1.106 followers, ενώ διέρρευσαν και τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα.