Masterchef 5 - Κωνσταντίνα: «Ο Πάνος Ράπτης "κότεψε" για αυτό έφυγε»

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Κωνσταντίνα: «Ο Πάνος Ράπτης

Στο σημερινό επεισόδιο του Mastechef, η Κωνσταντίνα δεν άργησε να στάξει φαρμάκι και να αναφερθεί με άσχημο τρόπο στον Πάνο Ράπτη.

Ο Παύλος διάβασε το γράμμα του Κωστή που αποχώρησε από το παιχνίδι, κάτι που αποτέλεσε αφορμή να συζητηθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη.

Η Κωνσταντίνα έτσι είπε πως.. κότεψε και για αυτό έφυγε από το παιχνίδι. Η δήλωση αυτή προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις με τον Αντώνη να λέει: «Σταματάμε κάθε επαφή με αυτό το άτομο μέχρι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη».

Masterchef 5 κωνσταντίνα για πάνο ράπτη

MasterChef - Πάνος Ράπτης: «Κωστή τι θερμοκρασία είχε το πάνω ντουζ που μπήκες με τον Παύλο;»

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Πάνος Ράπτης αποφάσισε να ανακατέψει λίγο τα νερά και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ειδύλλιο της Λίας με τον Στέφανο και από την άλλη για τον Παύλο και τον Κωστή που μπήκαν μαζί στο ντουζ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος έγραψε από τη μία: «Λία για πες μας πόσο καλά μαγειρεύεις στην κάτω κουζίνα του σπιτιού τα βράδια με τον Στέφανο;;; Ηθικό κορίτσι νούμερο 2» και συνέχισε: «Κωστή για πες μου τι θερμοκρασία είχε το νερό στο πάνω ντουζ που μπήκε με τον Παύλο;».

Στέφανος Λία

Τις αναρτήσεις του αυτές συζήτησαν με αρκετά έντονο τρόπο στην εκπομπή Ευτυχείτε και η αλήθεια είναι πως αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν μάθουν τι έγραψε για αυτούς.

Παύλος Κωστής