Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής του Battle of the Couples

Ξανά και ξανά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής του Battle of the Couples

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Battle of the Couples, το οποίο μετά τα πολύ άσχημα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, δεν μπορεί να «στεριώσει» σε καμία ζώνη, καμία μέρα της εβδομάδας.

Ο ALPHA, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ποιες μέρες είναι καλύτερο να προβάλλεται το ριάλιτι, το οποίο θα έχει πρόωρο τέλος λόγω της τηλεθέασης.

Battle of the Couples ημέρες προβολής

Έτσι, για ακόμα μία φορά, οι μέρες προβολής του ριάλιτι αλλάζουν, με σκοπό να βρεθεί μία μέρα που θα δώσει «ανάσα» στο Battle of the Couples.

Οι νέες μέρες προβολής του Battle of the Couples

Έτσι, το Battle of the Couples, θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη κανονικά 23:00 – 01:00. Το επεισόδιο της Παρασκευής μετακομίζει το Σάββατο, 20 Μαρτίου, στις 23:45 έως τις 02:15, προκειμένου να έχει τελειώσει και το MasterChef αλλά και η Φάρμα που παίζουν το βράδυ του Σαββάτου.

«Δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle of the Couples»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει όσα ακούστηκαν πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό σχετικά με το Battle of the Couples, τονίζοντας πως η στάση του Βαγγέλη Περρή ήταν κάπως υπερβολική.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως το νέο ριάλιτι του ALPHA πρέπει να σταματήσει αμέσως, και η Ναταλία Γερμανού απάντησε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει κανείς να μιλάει με τέτοιο τρόπο για τη δουλειά κάποιου.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το battle of the couples. Με ξένισε εμένα λίγο φανατισμός του Βαγγέλη Περρή που είπε ότι «πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του».

Αυτά τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ. Το να κοροϊδέψεις όσο θες μία εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor, είτε battle of the couples, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών, του Μουτσινά, των Αρβύλα κτλ. Δεν βλέπω με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό, ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά του να ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλων καναλιού.

Ναταλία Γερμανού Battle of the Couples

Κι εμένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν, και του δικού μου καναλιού και άλλων, δεν έχω βγει ποτέ στην εκπομπή να πω «τι σκουπίδι είναι αυτό. Ντροπή και αίσχος». Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε, υπάρχουν τηλεκριτικοί, υπάρχουν σατιρικές εκπομπές. Μου φάνηκε λίγο άχαρο. Δηλαδή αν ήταν στο 23% πάλι θα λέγανε.

Είμαι άλλης φιλοσοφίας, αν υπάρχει ένα προϊόν στο κανάλι που εργάζομαι το οποίο δεν μου αρέσει, δε θα βγω στον αέρα του καναλιού που εργάζομαι να το ξεσκίσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.