After Dark: Ο Γιώργος Τσαλίκης ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά

Μαζί του και ο Κώστας Τσουρός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Ο Γιώργος Τσαλίκης ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανοίγει το σπίτι του απόψε το βράδυ και υποδέχεται στο After Dark τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κώστα Τσουρό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το ταπεραμέντο του. Τραγουδιστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στο Περιστέρι, αλλά και σύζυγος και πατέρας έχει πολλές και διαφορετικές ιστορίες να διηγηθεί στον κόσμο.

Εκμυστηρεύεται πως βιώνει την καραντίνα, πόσο τον έχει επηρεάσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μιλάει για την ενασχόλησή του με τα κοινά και σχολιάζει την εμπειρία του στο J2US με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Αναφέρεται στα περιστατικά λεκτικής και σεξουαλικής βίας που έχουν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και αποκαλύπτει αν έχει δεχτεί ο ίδιος κάποια μορφή κακοποίησης.

Στη συνέχεια, μπαίνει στο εξομολογητήριο με σκοπό να είναι απόλυτα ειλικρινής. Θα τα καταφέρει;

After Dark Γιώργος Τσαλίκης Κώστας Τσουρός

Στο bonus εξομολογητήριο της βραδιάς, ο Κώστας Τσουρός -που αποκάλυψε μια τρομακτική περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν- έρχεται αποφασισμένος να απαντήσει με χιούμορ στις ερωτήσεις του Θέμη και να μπει στο Πάνθεον του After Dark.

Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε ποστ στο Thank You Next - «Ακόμα περιμένει απάντηση»

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, έκανε το δικό του ποστ στην αγαπημένη σελίδα που έχει "ταράξει" το Facebook, το Thank You Next.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία ιστορία που συνέβη πριν από περίπου 21 χρόνια, στην αρχή της καριέρας του, όταν πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού, γνώρισε μία κοπέλα η οποία του ζήτησε το τηλέφωνό του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά sms και η ιστορία που περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν απλά επική.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει". Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!"

Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. "Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;" Και μου απαντάει: "Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη". Παγώνω. "Τον ποιον;" ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: "Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!" ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Θα πάει ωστόσο στο Survivor; Ποια είναι η απάντησή του;

Γιώργος Τσαλίκης TYN