Η Φωλιά των Κου Κου: Επέστρεψαν Κρατερός και Καραβάτου με το τραγούδι του Ρουβά "Όλα καλά"

"Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα λαχτάρας και χαράς και προσμονής που είχατε για να βρεθούμε ξανά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φωλιά των Κου Κου: Επέστρεψαν Κρατερός και Καραβάτου με το τραγούδι του Ρουβά

Από την Πέμπτη που εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις του STAR, οι εκπομπές Κου Κου και Αλήθειες με την Ζήνα διακόπηκαν για λίγες ημέρες. Σήμερα, Τρίτη 23/3, ήταν η ημέρα της μεγάλης επιστροφής και οι παρουσιαστές Κρατερός και Καραβάτου εμφανώς χαρούμενοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Η επιστροφή των Κου Κου

Μετά το απαιτούμενο διάστημα της καραντίνας και την επανάληψη τεστ κορονοϊού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης καλημέρισαν ξανά τους τηλεθεατές την Τρίτη.

«Καλή εβδομάδα κυρίες και κύριοι. Εδώ είμαστε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα λαχτάρας και χαράς και προσμονής που είχατε για να βρεθούμε ξανά» είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης, με την Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει: «Λείψαμε την Πέμπτη, την Παρασκευή και χτες για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε. Για να ξέρουμε πως είμαστε όλοι καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Κρούσμα κορωνοϊού και σε τηλεοπτική σειρά

Μεγάλη αγωνία έχει ξεσπάσει στον ALPHA για τη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στους συντελεστές.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, αν και όλοι οι συ­ντελεστές της σειράς υποβάλλονται σε τεστ πριν από κάθε γύρισμα και ισχύουν αυστηρά υγειο­νομικά πρωτόκολλα, ο Covid-19 διείσδυσε στη «Μουρμούρα», με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα κορωνοϊός

Ακούγε­ται ότι ένας ηθοποιός και ένας εργαζόμενος πίσω από τις κάμερες νόσησαν, γι' αυτό η διακοπή των γυρισμάτων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλη­μένη και καθώς δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων για να μπορέσει η σειρά να κρατηθεί στον αέρα... θα δούμε παλαιότερα επεισόδια.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, η σειρά θα παίξει σε επανάληψη, μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.