House of Fame: «Αρπάχτηκαν» Βένια και Μαριάνα - «Εσύ είσαι άκυρη...»

Για τρίχες, στην κυριολεξία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: «Αρπάχτηκαν» Βένια και Μαριάνα - «Εσύ είσαι άκυρη...»

Για τρίχες τσακώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame η Μαριάννα και η Βένια, με την δεύτερη να κάνει επίθεση στην πρώτη για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, σήμερα ήταν η μέρα που κάποιοι σπουδαστές θα άλλαζαν τα μαλλιά τους. Η Βένια, έπιασε την Μαριάννα και άρχισε να της φωνάζει, γιατί όταν έγινε η δική της αλλαγή, πριν δύο εβδομάδες, είχε κάνει ένα σχόλιο που δεν της άρεσε.

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα αποκάλυψε πως ο Παντελής Τουτουντζής δεν της είχε ανακοινώσει τι μαλλιά θα της κάνει, ενώ αργότερα είπε το αντίθετο για να φανεί καλή. Η Βένια ενοχλήθηκε, και έκανε επίθεση στην Μαριάννα ενώ όλοι οι σπουδαστές μπλέχτηκαν στον εν λόγω καυγά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Σημειώνεται ότι η ένταση αυτή ήρθε λίγο μετά την ένταση των παικτών για την αρνητική κριτική που δέχθηκαν από τους κριτές στο live.

Δείτε τον καυγά της Βένιας και της Μαριάννας στο House of Fame

Νίκος Μουτσινάς για House of Fame: «Δεν έγινε μία κουβέντα να ξέρουν ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου»

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μία σωστή κουβέντα να ξέρουν οι άνθρωποι ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου. Που σημαίνει ότι μέσα σε όλο, θα πρέπει να γίνει και κάτι πιο έντονο, μία πλάκα… Όχι εις βάρος των παιδιών. Θα σε κρίνει για όλα αυτός που είναι κάτω. Και επειδή πιο πολύ για τον Αρσενάκο λέγανε… Να μην πει για την πιτζάμα και να του στείλει το βράδυ μήνυμα; Αφού δεν έχουν κινητό.

Ο καθένας είναι με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα είναι κρίνονται για όλα. Και οι καθηγητές γίνανε ένα με τα παιδιά ε; Αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν τρεις ομάδες και τώρα γίνανε δύο. Θα γίνει η ένωση και θα γίνουν ένα.

Δεν ξέρω αν ο Θέμης ήταν για προτεινόμενος, γιατί είναι πολλοί που δεν τα έχουν καταφέρει και θες να φύγουν 10… Δεν είναι ωραία κι αυτά που λένε τα παιδιά. Είναι σαν να χάνεται η ιεραρχία. Ούτε και η Πέννυ ήταν ωραίο αυτό που είπε. Οφείλουν να τα στηρίξουν τα παιδιά οι καθηγητές και οι κριτές αλλά δεν του λες “μη δίνει σημασία στην επιτροπή”! Ούτε ότι δεν θες να τραγουδήσεις σε αυτούς μπροστά. Αλήθεια; Πες μας ποιος θες να έρθει να στον φέρουμε… Τα χάνουμε λίγο, να καταλαβαίνουμε εννοώ.

Να καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουμε σε μία συνθήκη. Εγώ τώρα μπορεί να θέλω να κατεβάσω τα βρακιά μου, που θα το κάνω, δεν είναι η ώρα. Αλλά η συνθήκη ποια είναι; Έρχεται ντυμένος ο φαλακρούλης και μας κάνει πρόγραμμα. Στη σύμβαση θα πάμε… Αν την διαλύσουμε, τελειώσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.