House of Fame Highlights (26/3): Το νέο προνόμιο του Μεταξόπουλου, τα νεύρα των κριτών και η αποχώρηση

Χαμός στο χθεσινό live concert!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights (26/3): Το νέο προνόμιο του Μεταξόπουλου, τα νεύρα των κριτών και η αποχώρηση

Ακόμα ένα live concert του House of Fame έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (26/3) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από το νέο προνόμιο που έχει ο Πάνος Μεταξόπουλος, στα νεύρα των κριτών με τους σπουδαστές και στην αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του House of Fame (26/3)

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο πέμπτο Live

Στο χθεσινό μουσικό live του House of fame, η Ελένη Φουρέιρα μάγεψε τους πάντες με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Οι 16 σπουδαστές είναι έτοιμοι να ανέβουν στην σκηνή και να ερμηνεύσουν όσο καλύτερα μπορούν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με πούλιες, σε μωβ πράσινες και μπλε αποχρώσεις, ενώ φόρεσε φούξια γόβες και είχε κοντά ανέμελα σγουρά μαλλιά. Με ένα μεγάλο χαμόγελο, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή.

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, η Μαριάννα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τα έβαλαν οι κριτές με τους παίκτες μετά τα σχόλια τους

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό live του House of Fame, με την κριτική επιτροπή να τα βάζει με τους παίκτες και τα σχόλια που είχαν κάνει περί αυστηρής κριτής.

Πολλοί ήταν οι σπουδαστές που παραπονέθηκαν και μίλησαν με ειρωνεία και ύφος για την κριτική που δέχτηκαν στο προηγούμενο live.

H Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος πήραν τον λόγο πρώτοι και έδειξαν φανερά την ενόχληση της. Ο δεύτερος αναφέρθηκε στην Χρύσα Μαλακόζη και δήλωσε πως στην μουσική ακαδημία προετοιμάζουν τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίζουν στην αγορά εργασίας.

Την ίδια στιγμή, σχολίασε πως πρέπει να σκέφεται τις εμπειρίες και την αναγνωσιμότητα που κερδίσει στο παιχνίδι σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες, στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Επιπλέον, ο Φοίβος δήλωσε πως αν τραγουδούσε έτσι, όπως την προηγούμενη βδομάδα, σε ένα νυχτερινό μαγαζί και οι πελάτες πλήρωναν για να την ακούσουν ή θα γελούσαν ή θα της πέταγαν τους ξηρούς καρπούς στο κεφάλι ή θα την έδιωχνε ο ιδιοκτήτης..

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο η Καίτη Γαρμπή η οποία αναφέρθηκε με την σειρά της στον Θέμη λέγοντας πως είναι άδικος μαζί της και ότι πως την προσέβαλλαν τα λόγια του.

Η ανακοίνωση για το νέο προνόμιο του Πάνου Μεταξόπουλου

Χθες στο πέμπτο live του House of Fame με την Ελένη Φούρειρα να ανακοινώνει ένα νέο προνόμιο που πρόκειται να έχει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στο τέλος κάθε live, όταν θα έχει βγει η τριάδα των υποψηφίων, ο Πάνος Μεταξόπουλος θα έχει την ευκαιρία να σώσει έναν παίκτη, ενώ τη θέση του θα παίρνει ο επόμενος στην ψηφοφορία.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω τα παιδιά και από την καλή και από την κακή τους πλευρά. Ελπίζω και προσεύχομαι να μας δείξουν στη σκηνή τον πραγματικό τους εαυτό.

σως κάποια στιγμή να χρειαστεί να το κάνω. Για εμένα θέμα συμπεριφοράς δεν υπάρχει. Η αξία του κάθε καλλιτέχνη είναι πάνω στη σκηνή. Το μεγαλύτερο βάρος για την απόφασή μου θα είναι η προσπάθεια του κάθε παιδιού και όχι η τελευταία τους εμφάνιση».

Αποχώρησε η Holly Grace

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Αλεξάνδρα Κολαϊτη κι η Holly Grace που δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι η Αλεξάνδρα παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Holly Grace. Μάλιστα το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη καθώς ο Θέμης ως Holly Grace είχε προκαλέσει αίσθηση, με την Καίτη Γαρμπή να έχει μείνει άφωνη με το αποτέλεσμα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Πετσιώτης, η Έλενα κι ο Obi.