Έρωτας με διαφορά 1/4: Η Φαίη και ο Δαμιανός μιλούν ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας με διαφορά 1/4: Η Φαίη και ο Δαμιανός μιλούν ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον

Ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που πρόκειται να σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έρωτας με Διαφορά, με την Φαίη και τον Δαμιανό να μιλούν ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 1 Απρίλιου, στην σειρά Έρωτας με Διαφορά

Ο Στέλιος, ο άντρας της Ζέτας, εγκαθίσταται στο σπίτι και αρχίζει να ανταγωνίζεται με τον Κωστή, σχετικά με τη Ζέτα. Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι αυτός είναι ο άντρας του σπιτιού, ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ζέτας. Συνεπώς, ο Κωστής πρέπει να τα μαζέψει και να φύγει. Η Ζέτα έχει να διαχειριστεί δύο άντρες που την διεκδικούν, τη Μάρω που την πιέζει να κάνει το «σωστό» και τα παιδιά που είναι ξαφνιασμένα από την επιστροφή του πατέρα τους.

Η Φαίη και ο Δαμιανός μιλούν επιτέλους ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Ο Κωστής βλέπει την κατάσταση των λογιστικών βιβλίων στην επιχείρηση της Ζέτας και της Φαίης και σοκάρεται. Προσφέρεται να τις βοηθήσει, επιστρατεύοντας τις γνώσεις του. Ο Άρης και η Μπέτυ πιάνουν δουλειά στο μπαράκι.

Ο Χρήστος έχει κερδίσει πλέον ξεκάθαρα την καρδιά της Ελβίρας, η οποία φέρεται στον Φίλιππο, απαξιωτικά. Ο Κωστής, βλέποντας τον Στέλιο, επιδεικνύει την οικονομική του ισχύ, αποφασίζει να πιάσει πρωινή δουλειά στο λογιστήριο μιας μεγάλης εταιρείας, ώστε να συνδράμει στα έξοδα της οικογένειας…

Έρωτας με διαφορά 1/4

Έρωτας με διαφορά: "Τσάκισε" σε νούμερα τηλεθέασης 8 Λέξεις και Φαμίλια

Η νέα τηλεοπτική σειρά του STAR, με τίτλο Έρωτας με διαφορά αποδείχθηκε πολύ δυνατή και αυτό το αποδεικνύουν τα νούμερα που σημειώνει σε τηλεθέαση, καθώς "τσάκισε" τόσο τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ, όσο και την Φαμίλια στον ΑΝΤ1 που έπαιζαν την ίδια ώρα ακριβώς απέναντι.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική "μάχη" με νούμερα "φωτιά" και θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο και δεν θα μείνει μόνο στα 13 επεισόδια.

Έρωτας με διαφορά STAR τηλεθέαση

Συγκεκριμένα στην prime time ζώνη της Πέμπτης 18/2 η σειρά Έρωτας με διαφορά σημείωσε 16,1%, ενώ οι 8 Λέξεις 11,2% και η Φαμίλια 14,8%

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 16,2
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 14,8
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 34,1
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 16,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,2
  • ΣΚΑΙ: Εξολοθρευτής 6,5
  • Mega: Γαμήλιο πάρτι 4,4
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 20,5
  • OPEN: Twilight Saga: Η νέα σελήνη 8,0
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 8,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 10,6
  • ALPHA: Αγγελική 7,0
  • ALPHA: The Call 7.5

Να σημειώσουμε πωε, όπως αναφέρει και η «Real News», οι ιθύνοντες σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.