Battle of The Couples trailer (1/4): Τα ζευγάρια μιλούν ανοιχτά για όλα όσα έκρυβαν

Μια δοκιμασία - παγίδα θα τεστάρει την αφοσίωση των αντρών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of The Couples trailer (1/4): Τα ζευγάρια μιλούν ανοιχτά για όλα όσα έκρυβαν

To Battle of the Couples επιστέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο στο οποίο οι άνδρες θα τεστάρουν την αφοσίωση που δείχνουν στις συντρόφους τους και θα βγουν στην επιφάνεια μεγάλες αλήθειες για όλα τα ζευγάρια.

Στην τελευταία Τελετή των Βραχιολιών στο Battle of the Couples είδαμε να έρχονται στην επιφάνεια συμμαχίες και στρατηγικές, για τις οποίες μέχρι τώρα δε μιλούσε κανείς και τον Γιώργο με την Εβελίνα να αποχωρούν. Απόψε, στην Αρένα τα ζευγάρια θα μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα έκρυβαν τόσο καιρό. Ο Γιώργος και η Καίτη είναι το πρώτο υποψήφιο Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Ποιοι θα ψηφιστούν από τους υπόλοιπους παίκτες για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και τα πλεονεκτήματά του; Η δοκιμασία θα αποδειχθεί παγίδα, αφού θα τεστάρει την αφοσίωση των ζευγαριών και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Η Σάσα θα επισκεφτεί τη βίλα, για να οργανώσει μαζί με το Ζευγάρι της Εβδομάδας το πάρτι που θα τους εντυπωσιάσει όλους.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Battle of the Couples

Πρόωρο τέλος για το Battle of The Couples

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε το Battle of The Couples ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το νέο ριάλιτι του ALPHA, βρίσκεται πολύ κοντά στο να σημειώσει ένα πρόωρο τέλος, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει.

Ήδη από την πρώτη μέρα το Battle of The Couples δεν έκανε καλά ποσοστά και στη συνέχεια, ακολούθησαν μόνο μονοψήφια. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει και βασικά να μειώσει τις μέρες προβολής του παιχνιδιού.

Battle of The Couples κόψιμο

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο ο Αλέξης Μίχας ξεκαθάρισε πως ο ALPHA έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχει μειώσει τα επεισόδια και έτσι θα προβληθούν μόλις 26.

«Υπάρχουν οριστικές αποφάσεις στον Alpha. Ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες και το πρόγραμμα δεν ικανοποίησε, ούτε αισθητικά, ούτε από άποψη τηλεθέασης. Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε 26 επεισόδια».