Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός

Τον ανέδειξε η Μαρία Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός

Η Μαρία Σπυροπούλου, αμέσως μετά από την αποχώρησή της από τη Φάρμα, έγραψε ένα γράμμα και έδωσε τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ως τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα, κάτι που ανακοινώθηκε στο συμβούλιο που έκαναν οι παίκτες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αφού εξέφρασε την έκπληξή του με την αποχώρηση του Ερωτόκριτου και στη συνέχεια έδωσε στη Μαρία Μιχαλοπούλου να διαβάσει το γράμμα που άφησε η παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η ανάδειξη του Βασίλη Θεοδωρόπουλου ως του πρώτου υποψήφιου αρχηγού στη Φάρμα

«Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, αυτός και ο Ιατρόπουλος έχουν στρατηγική»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό", με αφορμή την αποχώρηση της από την Φάρμα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι περιπέτειας όσο και στις στρατηγικές που έχουν κάποιοι από τους παίκτες.

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου

Η Μαρία μίλησε αρχικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Μαρία Μιχαλοπούλου: «Είναι πολύ αγαπητός. Τον αγαπάμε και μας διασκεδάζει. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων είναι δικαιολογημένες. Εσείς βλέπετε συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Αυτά που ζούμε εμείς είναι πολύ έντονα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι καλό παιδί, απλά είναι παιδί.

Σαν αρχηγός ήταν η μόνη που πήρε τα παπούτσια μας και τα καθάρισε μέσα στη βροχή και το κρύο μετά τις δουλειές. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις. Μας είχε εκνευρίσει αλλά σε λογικά πλαίσια. Μετά με συζήτηση το διόρθωσε».

Αναφορικά με τις στρατηγικές που διαθέτουν ορισμένοι παίκτες, η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τον Στράτο πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική. Είναι εκτός κλίκας. Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, έχει στρατηγική και εκείνος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος».