Φάρμα - Τανιμανίδης: «Ήρθα εδώ και έμαθα ότι είστε με έναν λιγότερο»

«Μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα - Τανιμανίδης: «Ήρθα εδώ και έμαθα ότι είστε με έναν λιγότερο»

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες στο αγρόκτημα και φάνηκε να είναι έκπληκτος με την είδηση πως ο Ερωτόκριτος αποφάσισε πολύ ξαφνικά να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής δεν περίμενε να μάθει αυτά τα νέα και όπως είπε στους παίκτες μίλησε με τον Ερωτόκριτο και του αποκάλυψε πως μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

Η τοποθέτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρηση του Ερωτόκριτου από τη Φάρμα

«Μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους.

Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότερος. Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Φάρμα Τανιμανίδης

«Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.