House of Fame: «Αρπάχτηκαν» Φοίβος και Πλούταρχος - «Θα πήγαινες σε ένα μαγαζί να το ακούσεις αυτό;»

Ένταση στην επιτροπή με αφορμή την εμφάνιση του Obi

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: «Αρπάχτηκαν» Φοίβος και Πλούταρχος - «Θα πήγαινες σε ένα μαγαζί να το ακούσεις αυτό;»

Ένταση επικράτησε στο σημερινό live του House of Fame μιας και ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος «αρπάχτηκαν» με αφορμή το κομμάτι που επέλεξε να ερμηνεύσει ο Obi αυτή τη βδομάδα που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

O Obi στις τελευταίες του εμφανίσεις έχει ερμηνεύσει pop κομμάτια ωστόσο σήμερα θέλησε να κάνει τη διαφορά και γι΄αυτό το λόγο επέλεξε ένα κομμάτι του Πασχάλη Τερζή. Ο Γιάννης Πλούταρχος του έδωσε τα εύσημά του γι΄αυτή του την εμφάνιση ενώ ο Γιώργος Αρσενάκος τόνισε πως με αυτό τον τρόπο έκανε τους κριτές να τον προσέξουν.

Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Πλούταρχος αντέδρασε και είπε πως αυτή είναι η λάθος οπτική ενώ του απάντησε ο Φοίβος και κάπως ανέβηκαν οι τόνοι.

Η ένταση ανάμεσα στους κριτές του House of Fame

Ο Obi έχει περάσει και από το X-Factor του Open

Ο Obi είναι ένας από τους παίκτες του House of Fame που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι, ωστόσο αυτό που σχεδόν κανείς δε θυμάται είναι ότι πριν από λίγο καιρό είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο X- Factor του Open αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο House of Fame, ο Obi έχει αποσπάσει τόσο καλές όσο και κακές κριτικές και η αλήθεια είναι πως έχει τραβήξει πάνω του τα «φώτα» της δημοσιότητας καθώς πολύ συχνά εμπλέκεται σε εντάσεις μέσα στο σπίτι και τοποθετείται ακόμα και για θέματα που δεν τον αφορούν άμεσα.

Το 2019 ο Obi συμμετείχε στο X-Factor και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τη φάση των Chair Challenge και παρόλο που οι κριτικές που είχε δεχτεί ήταν αρκετά καλές δεν μπόρεσε να συνεχίσει.