Roomies: Ρίχνουν αυλαία λίγο μετά το Πάσχα

Παραμένουν σε επαφή ωστόσο με την εταιρεία παραγωγής για κάποια μετέπειτα συνεργασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Roomies: Ρίχνουν αυλαία λίγο μετά το Πάσχα

Αυλαία ρίχνει η εκπομπή του MEGA, “Roomies”, με παρουσιάστριας την Κατερίνα Ζαρίφη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού.

Η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο αλλά τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στους Κου Κου, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκπομπή.

Roomies ρίχνουν αυλαία

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, οι τρεις γυναίκες είχαν κάνει δοκιμαστικό μήπως η εκπομπή γίνει live αντί για μαγνητοσκοπημένη αλλά δεν πέτυχε. Ωστόσο, παραμένουν σε επαφή με την εταιρεία παραγωγής για κάποια μελλοντική συνεργασία.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σολωμού στο Roomies

Σε κλάματα ξέσπασε η Μαρία Σολωμού στην διάρκεια της εκπομπής της στο MEGA «Roomies» καθώς ένα τραγούδι της συγκίνησε πολύ.

Η αποψινή καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνα Ζαρίφη, της Ντορέττα Παπαδημητρίου και της Μαρία Σολωμού ήταν η Ελένη Δήμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια συζητούσε με τις τρεις παρουσιάστριες για το όνειρο που είχε μικρότερη να φύγει στο εξωτερικό.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Δήμου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και ένα τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ο λόγος που η Μαρία Σολωμού λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το «Προσωπικά» φαίνεται να είναι ένα τραγούδι που αγαπά πολύ η ηθοποιός και για αυτό συγκινήθηκε αρκετά. Μεταξύ των άλλων, η Μαρία Σολωμού πριν λίγες μέρες έκανε μια αφοπλιστική δήλωση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα