House of Fame - Φοίβος σε Άρη: «Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις»

Αντιδράσεις με τα σχόλια περί bullying

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame - Φοίβος σε Άρη: «Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις»

Εντάσεις μεταξύ του Φοίβου και του Άρη σημειώθηκαν στο αποψινό live του House of Fame, με μερικά σχόλια περί bullying να προκαλούν αντιδράσεις.

Μετά την ερμηνεία του Άρη, ο Φοίβος εκτός από το να σχολιάσει την εμφάνιση του, θέλησε να λύσει on air την παρεξήγηση μετά τη δήλωσή του που παρερμηνεύτηκε.

Συγκεκριμένα, ο κριτής είπε στον σπουδαστή: "Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying.

Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις".

Αμέσως μετά, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κλείσει το θέμα και είπε: "Να μη λέμε τη λέξη bullying, είναι πολύ βαριά και να μην τη λέμε από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει. Εγώ λέω να το ολοκληρώσουμε εδώ". Στο μεταξύ, εντάσεις και τσακωμούς είδαμε και στο απογευματινό επεισόδιο!

Φοίβος: «Όταν συμφώνησα για το House of Fame, έβλεπα εφιάλτες για τέσσερις μήνες»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Φοίβος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο House of Fame, στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως όταν είπε το τελικό «ναι» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει.

Ο Φοίβος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους αυστηρούς κριτές της επιτροπής ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον ρόλο του, βρήκε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο αφιέρωμά του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, κάτι που δεν είδαμε τελικά ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε αρχικά ο Φοίβος για το House of Fame.

Για το αφιέρωμά του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που δεν έγινε ποτέ, είπε: «Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».