House of Fame: «Σκοτώθηκαν» στην Ακαδημία - Τα έβαλε με όλους ο Στέφανος που ψήφισαν την Μαριάννα

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: «Σκοτώθηκαν» στην Ακαδημία - Τα έβαλε με όλους ο Στέφανος που ψήφισαν την Μαριάννα

Τεράστιος χαμός επικράτησε στην ακαδημία του House of Fame μετά την ψηφοφορία των σπουδαστών, με τον Στέφανο να τα βάζει με όλους που ψήφισαν την Μαριάννα.

Η Μαριάννα για το αποψινό live είναι πλέον με μείον 4 βαθμούς, κάτι που εξόργισε τον Στέφανο και ζήτησε μάλιστα να ψηφίσουν εκείνον και όχι την ίδια.

Ωστόσο, η συζήτηση μετά την ψηφοφορία ξέφυγε για τα καλά, με τον Γιάννη παράλληλα να γίνεται έξω φρενών με την στάση του Στέφανου.

Ο Γιάννης είπε αρχικά: «Δεν είχα σκοπό να την ψηφίσω, ήρθε με έπιασε κάναμε μια συζήτηση που τελείωσε. Αντιλήφθηκα κάτι όμως που δεν μου άρεσε καθόλου. Σου είπα έξω, ασχολήσου με άλλα πράγματα και όχι με αυτά που δεν πρέπει. Προσπαθείς να επηρεάσεις την ψηφοφορία με κάποια άτομα. Υπόγεια. Το θεωρώ λίγο ραδιουργία. Αυτή η διαδικασία ξέρουμε ότι γίνεται . Μπορεί όλοι να έρθουμε σε αυτή τη θέση. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθείς να εμπλακείς και να επηρεάσεις κάποια πράγματα».

Θέλω να απαντήσω εγώ. Η κουβέντα που κάναμε για τη Μαριάννα ήταν εξαιτίας μου. Αυτό που λες το υπόγειο είναι άκυρο. Σας πήρα μέσα 4 άτομα, αλλιώς θα το έλεγα μπροστά σε όλους και το απόγευμα μαζευτήκατε και το συζητάγατε.

Η Βένια πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Μας έλεγες μην παρεξηγείτε τη Μαριάννα, γιατί δεν είναι καλά και φοβάται μην την ψηφίσετε».

Ο Άρης από την μεριά του είπε: «Το τι κάνει ο Στέφανος με τη Μαριάννα είναι δικαίωμά τους. Εγώ βλέπω μονάδες. Δεν έχεις δουλειά να μιλάς για τη Μαριάννα. Το ότι δεν είναι καλά κι εγώ δεν είμαι καλά, αλλά δεν το προσεγγίζουμε με αυτήν την κατάσταση. Δεν με αφορά καν. Μπορεί να έχω 1.000 προβλήματα αλλά δεν τα βγάζω για δικαιολογία στην ψηφοφορία. Τόση ώρα φωνάζεις και σου εξηγώ ότι είσαι λάθος. Εκτίθεμαι κι εγώ αν κάνω τη χάρη που μου ζήτησες.

Έχεις βάλει ένα παιδί δυο φορές να βγαίνει με νεύρα. Είσαι η μόνη που δεν σταματάει να κλαίει. Είσαι το μόνο άτομο που την Παρασκευή κάτι συμβαίνει. Τώρα κάτι που συμβαίνει και δεν πρέπει να μάθουμε. Έχεις έναν άνθρωπο που σε προστατεύει χωρίς να του το ζητήσεις, αλλά από μόνη σου δεν πατάς στα πόδια σου. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες. Βρες τον τρόπο να μην είσαι ευαίσθητη. Είναι κακό να έχεις πάντα κάτι. Αλλού έχεις το πρόβλημα και λύσε το».

Γιάννης Πλούταρχος για Μικρούτσικο: «Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κάνει τα πάντα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο, ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να δώσει με πολύ ευγενικό τρόπο την απάντησή του στο σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Ελένης Φουρέιρα και κατά του House of Fame.

«Έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα; Δεν το λέω με κάποιον φανατισμό.

Έχω πολύ καλή πρόθεση. Το να παρουσιάζουν οι παρουσιαστές εκπομπές είναι το αυτονόητο, το να παρουσιάζουν μη παρουσιαστές εκπομπές είναι το παράλογο. Επειδή; Επειδή είναι όμορφοι, ένα εκατομμύριο είδη εκπομπών για να βγάζει την ομορφιά της και να την περιφέρει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο Καλύτερα δεν γίνεται.

O τραγουδιστής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο, απάντησε με νόημα: «Η Ελένη μπορεί να κάνει τα πάντα με πάρα πολύ εύκολο τρόπο. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι ο εαυτός της. αυτό είναι η Ελένη. Ή την αγαπάς ή δεν την αγαπάς. Τελείωσε».