Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς στο live η Μαριάννα

Παρά τις προσπάθειες του Στέφανου δεν τα κατάφερε να μείνει αλώβητη

House of Fame: Με μείον 4 βαθμούς στο live η Μαριάννα
TV24 15.04.2021 20:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πρόκειται να βρεθεί η Μαριάννα στο αυριανό live του House of Fame, καθώς μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών της, της αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί, που σίγουρα θα της είναι πολύ χρήσιμοι.

Ο Στέφανος πρότεινε στους συμπαίκτες του να ψηφίσουν αυτόν αντί για τη Μαριάννα ωστόσο κανένας δεν το δέχθηκε και μάλιστα του επιτέθηκαν για την απόφασή του αυτή. Την ίδια στιγμή η Μαριάννα προσπάθησε να οργανώσεις τις ψήφους των νεαρών σπουδαστών.

Παρόλα αυτά, οι «μεγάλοι» επικράτησαν και η Μαριάννα βρέθηκε με μείον 4 βαθμούς αν και όπως είπε το περίμενε. Από την ψηφοφορία εξαιρέθηκαν ο Σπετσιώτης, ο Άρης και ο Σάιον μετά από επιλογή της Έλενας.

Η αφαίρεση 4 βαθμών από τη Μαριάννα στο House of Fame

Makeover για την Έλενα και τον Jimmy Sion

Σημαντικές αλλαγές έγιναν πριν από μερικές ημέρες στην ακαδημία του House of Fame, με την Έλενα Δομάζου και τον Jimmy Sion να υιοθετούν τα νέα look τους και να γίνονται αγνώριστοι!

Ο beauty expert Παντελής Τουτουντζής υποδέχτηκε στην Ακαδημία του House of Fame τον hair expert Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τον barber expert Νίκο Εξαδάκτυλο προκειμένου να αλλάξουν τα μαλλιά των δύο σπουδαστών.

Το τελικό αποτέλεσμα και των δύο ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλοι οι σπουδαστές έμειναν άναυδοι!

House of Fame Makeover για την Έλενα και τον Jimmy Sion

Πριν τα makeover όμως, ο Γιάννης και ο Μηνάς «αρπάχτηκαν» με τα δύο παιδιά να ανταλλάσσουν μεταξύ τουυς βαριές κουβέντες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Συγκίνησε ο Ηλίας Βρεττός - «Έφτασα αγκαλιά με τον θάνατο»

House of Fame: Η έκπληξη με τα λουλούδια του Γιώργου Ντίνου στην Έλενα

Share