House of Fame: «Αρπάχτηκαν» άσχημα Γιάννης και Μηνάς - «Με προσβάλει αυτό που λες, με εκθέτεις»

Ένα σχόλιο του δεύτερου έφερε ξανά τα πάνω κάτω στην ακαδημία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: «Αρπάχτηκαν» άσχημα Γιάννης και Μηνάς - «Με προσβάλει αυτό που λες, με εκθέτεις»

«Αρπάχτηκαν» αρκετά στο αποψινό επεισόδιο του House of Fame ο Γιάννης με τον Μηνά, με αφορμή μια συζήτηση που ξεκίνησε ο Παντελής Τουτζουντζής.

Ο Beauty Expert συγκέντρωσε τα παιδιά στο σαλόνι, καθώς η σημερινή ημέρα προοριζόταν για τις αλλαγές στα μαλλιά του Sion και της Έλενας.

Πριν όμως από αυτό, άνοιξε η κουβέντα γύρω από το αν οι νέοι τραγουδιστές νιώθουν ότι τους υποτιμούν οι επαγγελματίες. Ο Μηνάς τότε πήρε τον λόγο και δήλωσε ανοιχτά πως το έχει αισθανθεί κάποιες φορές, μέσα από τον χαβαλέ που γίνεται.

Ο τσακωμός του Μηνά με τον Γιάννη

Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω ότι ο Γιάννης παλιότερα με κάτι που μπορεί να είχε πει να με υποτίμησε».

Ο Γιάννης ενοχλήθηκε αρκετά από αυτό και σχολίασε με την σειρά του: «Με στενοχωρεί αφάνταστα αυτό που λέει, νομίζω ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που κάθομαι και τον βοηθάω και σπαταλάω τον χρόνο μου. Πολλές φορές εγώ πρώτος από τα λόγια που χρησιμοποιώ παρεξηγούμαι, αλλά με προσβάλει αυτό που λες και ειδικά σε εμένα. Ένιωθα πράγματα και νόμιζα ότι ήταν αμοιβαία. Με εκθέτεις, έκανες γκάφα». Στο σημερινό επεισόδιο στο μεταξύ, είδαμε και μια ρομαντική κίνηση που έκανε ο Γιώργος Ντίνος στην Έλενα!

Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο"»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά από πολύ καιρό έχει επιστρέψει τηλεοπτικά και πλέον τον βλέπουμε ως διευθυντή της Ακαδημίας του House of Fame που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Ποια ωστόσο είναι η γνώμη του για τα παιδιά που τον έχουν φέρει πολλές φορές στα όρια του; Είναι καλά διαβασμένα και ξέρουν πως να συμπεριφερθούν μέσα στο σπίτι; Τα είπε όλα σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.

Τα παιδιά αυτά, δεν δηλώνουν συμμετοχή "διαβασμένα", γνωρίζο­ντας απόλυτα τι έχουν ν' αντιμετωπίσουν;

Απόλυτα "διαβασμένα", είναι ακριβώς έτσι, ξέρουν πολύ καλά το "έργο" και παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο", αλλά αυτό μπορούν να το παίξουν μέσα στο σπίτι, όταν μπαίνουν στο μάθημα μου, σκοπός μου είναι να φύγουν από τον ρόλο που παίζουν στο σπίτι και να μπουν στον ρόλο που θα πρέπει να υποδυθούν επάνω στη σκηνή. Μπορεί στη ζωή τους να παίζουν θέατρο, αλλά επάνω στη σκηνή θα είναι εκείνοι, οι ίδιοι, για να υπάρχει αλήθεια.

House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος

Όντας κι εσύ "διαβασμένος", από την παλαιότερη εμπειρία που έχεις, χρησιμοποιείς κάποια πολιτική;

Εννοείται ότι η πείρα που έχω από τα προηγούμενα, είναι πάρα πολύ σημαντική στην τωρινή παρουσία μου. Είναι διαφορετικά παιδιά και χαρακτήρες, έτσι προσπαθώ όσο μπορώ να μπω στον τρόπο που σκέφτονται.