House of Fame: Έξαλλος ξανά ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Συνεχίστηκε η ένταση με τον Γιάννη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλος ξανά ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη»

Σε ησυχία δεν έχει μείνει αυτή τη βδομάδα ο Πάνος Μεταξόπουλος αφού μετά τον χθεσινό τσακωμό του με τον Γιάννη στο House of Fame, επέστρεψε σήμερα και τα έβαλε ξανά με τον σπουδαστή, απαιτώντας να του ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε για εκείνον μετά το μάθημα.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης είπε ότι ο Πάνος Μεταξόπουλος θεώρησε ασεβή τη στάση του απέναντι στον Γιάννη Πλούταρχο που επισκέφθηκε την Ακαδημία. Ο Πάνος Μεταξόπουλος ωστόσο μπήκε σήμερα στο μάθημα και ξεκαθάρισε πως δεν μίλησε ποτέ για ασέβεια, και ζήτησε από τον Γιάννη να απολογηθεί ενώ οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά ανάμεσά τους.

Η έκρηξη του Πάνου Μεταξόπουλου στο House of Fame

Η Βασιλική έδιωξε τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής

Πολύ έντονη ήταν η χθεσινή μέρα στο House of Fame μιας και στην αρχή του επεισοδίου, η Βασιλική αποφάσισε να διώξει τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής λόγω του ύφους που είχε κατά την πρόβα που έκανε στο κομμάτι του.

Ο Γιάννης της ζήτησε να αλλάξουν τον τόνο στο κομμάτι του Πάνου Καλίδη που θα ερμηνεύσει στο live της Παρασκευής και ο τρόπος του δεν άρεσε καθόλου στην Βασιλική η οποία είναι καθηγήτρια φωνητικής στην Ακαδημία.

Όταν άρχισε να εκνευρίζεται, του ζήτησε να φύγει από την αίθουσα καθώς δεν έχει κάτι άλλο να συζητήσει μαζί του.