House of Fame: Εκτός εαυτού ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Είναι ανεπίτρεπτο»

«Το έβλεπες στον ύπνο σου ότι θα είχες τον Πλούταρχο στο ένα μέτρο;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Εκτός εαυτού ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Είναι ανεπίτρεπτο»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, την παράσταση έκλεψε από τη μία η επίσκεψη του Γιάννη Πλούταρχου και από την άλλη το ξέσπασμα του Πάνου Μεταξόπουλου για τη στάση που κράτησε ο Γιάννης στην πρόβα μπροστά στον κριτή.

Ο Γιάννης ξέχασε τους στίχους στο κομμάτι του Πάνου Καλίδη που ερμηνεύει αυτή την Παρασκευή και ο Πάνος Μεταξόπουλος θεώρησε απαράδεκτη την χαλαρότητα που έδειξε μπροστά στον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο εκνευρισμός του Πάνου Μεταξόπουλου στο House of Fame

«Κατ’ εμέ είναι ανεπίτρεπτο. Η συμπεριφορά σου γενικότερα. Είχες μπροστά σου τον Πλούταρχο κι ήσουν πολύ χαλαρός που δεν ξέρεις τα λόγια.» Από την άλλη ο Γιάννης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα λόγια που ξέχασε και δεν θεώρησε ότι με την στάση του δεν τιμά τον Γιάννη Πλούταρχο: «Ο κύριος Μεταξόπουλος θεώρησε ότι έδειξα ασέβεια ότι ήμουν χαλαρός ενώ αυτό είναι η ασπίδα μου. Δεν ξέρω πως φάνηκε στα μάτια του κύριου Πλούταρχου αλλά ούτε ήμουν ασεβής, ούτε ήθελα να δείξω κάτι τέτοιο. Απλά τα λόγια μου τα ξέχασα από το άγχος μου, κατά τα άλλα δεν άκουσα κακά λόγια».

Η Βασιλική έδιωξε τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής

Πολύ έντονη ήταν η σημερινή μέρα στο House of Fame μιας και στην αρχή του επεισοδίου, η Βασιλική αποφάσισε να διώξει τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής λόγω του ύφους που είχε κατά την πρόβα που έκανε στο κομμάτι του.

Ο Γιάννης της ζήτησε να αλλάξουν τον τόνο στο κομμάτι του Πάνου Καλίδη που θα ερμηνεύσει στο live της Παρασκευής και ο τρόπος του δεν άρεσε καθόλου στην Βασιλική η οποία είναι καθηγήτρια φωνητικής στην Ακαδημία.

Όταν άρχισε να εκνευρίζεται, του ζήτησε να φύγει από την αίθουσα καθώς δεν έχει κάτι άλλο να συζητήσει μαζί του.