Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Η έκπληξη με τα λουλούδια του Γιώργου Ντίνου στην Έλενα

Προβληματισμένη η Έλενα - «Δεν θέλω να παρερμηνεύονται κάποια πράγματα μεταξύ μας»

House of Fame: Η έκπληξη με τα λουλούδια του Γιώργου Ντίνου στην Έλενα
TV24 13.04.2021 20:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με ρομαντική διάθεση ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του House of Fame, με τον Γιώργο Ντίνο να ετοιμάζει μια έκπληξη προς την Έλενα.

Ο σπουδαστής έχει εκφράσει αρκετές φορές τον θαυμασμό αλλά και την έλξη που νιώθει για την Έλενα, αλλά όμως φαίνεται ο έρωτας αυτός είναι μονόπλευρος.

Η Έλενα, ως μαθήτρια της εβδομάδας, κοιμάται μόνη της σε ξεχωριστό δωμάτιο. Έτσι ο Γιώργος πήγε και της άφησε μερικά λουλούδια στο κρεβάτι της, με την ίδια να νιώθει κολακευμένη. Ωστόσο, όπως δήλωσε και η ίδια, ίσως ο Γιώργος να έχει παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα και χρειάζεται να τα ξεκαθαρίσουν.

Οι δηλώσεις της Έλενας μετά την έκπληξη του Γιώργου Ντίνου

«Είχα μια έκπληξη όταν μπήκα στη σουίτα. Είδα λουλουδάκια στο κρεβάτι. Από τη μία μου άρεσε αυτό που είδα, γιατί είναι όμορφο να έχει κάποιος τέτοια διάθεση, από την άλλη με προβλημάτισε.

Δεν θέλω να παρερμηνεύονται κάποια πράγματα μεταξύ μας. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες και θα μιλήσω πάλι».

Απογοητευμένος ο Γιώργος Ντίνος - «Δεν θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φάνηκε να είναι ο Γιώργος Ντίνος στο House of Fame, με τον ίδιο να μην επιθυμεί να τραγουδήσει στο επόμενο live.

Οι κριτές αξιολόγησαν τις επιδόσεις των σπουδαστών στο περασμένο live της Παρασκευής, με τον Γιώργο να δηλώνει πως του άρεσε η ερμηνεία του και πως είναι άδικο να βρίσκεται στην 6αδα.

«Θα έπρεπε να ήμουν χαμογελαστός. Δεν είμαι ο Κορκολής και δεν θέλω να γίνω, ούτε Κορκολής, ούτε κανένας. Δεν νομίζω ότι θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή. Δεν έχω τη διάθεση. Νιώθω καταναγκαστικό έργο πλέον να τραγουδάω εδώ μέσα. Μου αρέσει αυτό που έκανα έξω κι ας μη με ξέρει η μάνα μου. Είμαι ok με αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πέννυ Μπαλτατζή τον ρώτησε για ποιον λόγο μπήκε στο παιχνίδι με τον Γιώργο από την άλλη να απαντά ότι έχει δικαίωμα να κάνει λάθος: «Μου κόβεται το οξυγόνο, το νιώθω από την Τρίτη αυτό. Ήθελα από την Τρίτη να σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρέσουν οι ρυθμοί. Δεν είμαι τραγουδιστής και νιώθω ωραία που δεν είμαι. Η φωνή μου είναι περιορισμένη, μπορεί να κάνει περιορισμένα πράγματα. Η δεύτερη μου επιλογή είναι να πω το κομμάτι και να φύγω», δήλωσε ο Γιώργος.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αμέσως μετά σχόλιασε: «Είσαι καλλιτέχνης, πρέπει να καταλάβεις πως εσύ θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την κατάσταση που ζεις εδώ. Πρέπει να φανείς δυνατός. Να σταθείς στα πόδια σου. Αν κάποιος δεν πρέπει να το κουνήσει από εδώ μέσα είσαι εσύ και δεν θα σε αφήσω εγώ να φύγεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Βένια, Στέφανος και Γιώργος Ντίνος άλλαξαν το look τους

House of Fame: Έντονη λογομαχία μεταξύ Παντελή Τουτζουτζή και Γιάννη Αρβανιτίδη

Share