House of Fame Highlights (9/4): Η ατάκα της Καίτης Γαρμπή, η αναφορά στον Μουτσινά και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights (9/4): Η ατάκα της Καίτης Γαρμπή, η αναφορά στον Μουτσινά και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του House of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την ατάκα της Καίτης Γαρμπή που συζητήθηκε, στο σχόλιο για τον Νίκο Μουτσινά και στον παίκτη που έφυγε από την ακαδημία.

Αυτά είναι τα highlights του House of Fame

Η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά

Στο χθεσινό live του House of Fame, η Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε on air τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης κλήθηκε για απόψε το βράδυ να ερμηνεύσει το τραγούδι «Τέρμα τα ψέματα» των Alcatrash, της μπάντας που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του.

Ο Γιώργος τα πήγε πολύ και μάλιστα δεν δίστασε να χορέψει στους ρυθμούς του κομματιού. Όταν η παρουσιάστρια στάθηκε δίπλα του, μετά το τέλος της ερμηνείας του, προκάλεσαν τον Νίκο Μουτσινά να κάνει το ίδιο χορευτικό, με τον Γιώργο λίγο νωρίτερα να τον έχει ξανά προκαλέσει να βρεθεί στη σκηνή και να κάνουν μαζί ένα ντουέτο. Να θυμίσουμε ότι στο live, η Πηνελόπη ήταν με μείον 4 βαθμούς!

Η ατάκα «φωτιά» της Γαρμπή για το φλερτ του Σπετσιώτη στην Κόνη

Σε μια ατάκα «φωτιά» προχώρησε στο αποψινό live του House of Fame η Καίτη Γαρμπή, αναφορικά με το φλερτ του Γιώργου Σπετσιώτη προς την Κόνη.

Πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Κόνι, με την ίδια ωστόσο να του ξεκαθαρίζει πως τον βλέπει μόνο φιλικά.

Στο αποψινό live , ο Παναγιώτης ερμήνευσε το κομμάτι Τέρμα τα Ψέματα των Alcatrash, με την Καίτη Γαρμπή να προχωρά αμέσως μετά σε μια έντονη παρατήρηση αναφορικά με το πέσιμο του στην Κόνι.

“Πραγματικά είσαι πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Θέλω, όμως, έξω από αυτό να σε μαλώσω για δύο πράγματα… Πρώτον δεν κολλάμε στην Κόνι, την προστατεύουμε την Κόνι γιατί είναι συναισθηματικά πολύ ευάλωτο πλασματάκι.

Δεν της λέμε απέδειξέ το. Η προστατική δεν παίρνει αύξηση. Το κοριτσάκι είναι φορτισμένο, το προστατεύουμε… Υπάρχει μια ταινία που λέγεται Απλώς δεν σε γουστάρει, την έχεις δει; Είναι πολύ καλή ταινία”.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι η Κόνη παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Αλεξάνδρα Κολαϊτη.