House of Fame: Έβαλε τα κλάματα η Κόνη στην αγκαλιά του Σπετσιώτη

«Ξέσπασα γιατί φρίκαρα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έβαλε τα κλάματα η Κόνη στην αγκαλιά του Σπετσιώτη

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Κόνη, λόγω της έντονης πίεσης και της κριτικής που δέχτηκε στο περασμένο live της Παρασκευής, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης στάθηκε στο πλευρό της και την έβαλε ξανά στην διαδικασία να εκφράσουν ανοιχτά τα συναισθήματα τους.

House of Fame Έβαλε τα κλάματα η Κόνη στην αγκαλιά του Σπετσιώτη

Οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, με την Κόνη ωστόσο να του έχει ξεκαθαρίσει πως τον βλέπει μόνο φιλικά. Η ίδια μάλιστα, μετά το ξέσπασμα, δήλωσε άβολα με την στάση του και είπε χαρακτηριστικά:

«O Γιώργος, απ΄ότι μου είπε...ήθελε να του πω κάτι κάτι άσχημο, να τον πληγώσω για να με... ξεπεράσει ας πούμε. Εμένα αυτό με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση (...) Μετά ξέσπασα εγώ για τα δικά μου και με βοήθησε ο Γιώργος πάρα πολύ και το εκτιμάω πολύ αυτό. Ξέσπασα γιατί φρίκαρα».

Το ξέσπασμα της Κόνη στην αγκαλιά του Γιώργου

Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο"»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά από πολύ καιρό έχει επιστρέψει τηλεοπτικά και πλέον τον βλέπουμε ως διευθυντή της Ακαδημίας του House of Fame που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Ποια ωστόσο είναι η γνώμη του για τα παιδιά που τον έχουν φέρει πολλές φορές στα όρια του; Είναι καλά διαβασμένα και ξέρουν πως να συμπεριφερθούν μέσα στο σπίτι; Τα είπε όλα σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.

Τα παιδιά αυτά, δεν δηλώνουν συμμετοχή "διαβασμένα", γνωρίζο­ντας απόλυτα τι έχουν ν' αντιμετωπίσουν;

Απόλυτα "διαβασμένα", είναι ακριβώς έτσι, ξέρουν πολύ καλά το "έργο" και παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο", αλλά αυτό μπορούν να το παίξουν μέσα στο σπίτι, όταν μπαίνουν στο μάθημα μου, σκοπός μου είναι να φύγουν από τον ρόλο που παίζουν στο σπίτι και να μπουν στον ρόλο που θα πρέπει να υποδυθούν επάνω στη σκηνή. Μπορεί στη ζωή τους να παίζουν θέατρο, αλλά επάνω στη σκηνή θα είναι εκείνοι, οι ίδιοι, για να υπάρχει αλήθεια.

House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος

Όντας κι εσύ "διαβασμένος", από την παλαιότερη εμπειρία που έχεις, χρησιμοποιείς κάποια πολιτική;

Εννοείται ότι η πείρα που έχω από τα προηγούμενα, είναι πάρα πολύ σημαντική στην τωρινή παρουσία μου. Είναι διαφορετικά παιδιά και χαρακτήρες, έτσι προσπαθώ όσο μπορώ να μπω στον τρόπο που σκέφτονται.