House of Fame: Αυτούς τους παίκτες έσωσε από την ψηφοφορία η Έλενα

Και όχι, δεν ήταν ο Γιώργος Ντίνος ένας από αυτούς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Αυτούς τους παίκτες έσωσε από την ψηφοφορία η Έλενα

Η Έλενα αναδείχθηκε μαθήτρια της εβδομάδας μετά το live της Παρασκευής στο House of Fame και έτσι είχε την ευκαιρία να σώσει τρεις συμπαίκτες της από τη δοκιμασία της ψηφοφορίας.

Εκείνη αποφάσισε να το κάνει, δίνοντας μία ευκαιρία στον Άρη, ο οποίος τη βοήθησε πολύ όταν μπήκε στο παιχνίδι, στον Γιώργο Σπετσιώτη γιατί τον έχει αδικήσει στο παρελθόν καθώς και στον Jimmy Sion γιατί της στάθηκε πολύ την εβδομάδα που ήταν υποψήφια.

Δεν έδωσε ασυλία στον Γιώργο Ντίνο, παρόλο που πολλοί μπορεί να περίμεναν να τον βοηθήσει μιας και εκείνος την έχει προσεγγίσει στα τελευταία επεισόδια.

Η απόφαση της Έλενας στο House of Fame

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι η ανθρωπιά, νότες βρίσκουμε πλέον ανθρώπους δεν βρίσκουμε θα ψηφίσω με αυτό το κριτήριο. Δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν είναι άνθρωποι απλά με αυτούς έχω έρθει πιο κοντά.

Ο πρώτος που θα σώσω είναι ο Άρης ο Bανταράκης ο οποίος όταν μπήκα εδώ μέσα με πήρε από το χεράκι μου έμαθε τα πάντα και με έκανε να εξοικειωθώ. Ο δεύτερος κύριος είναι ο Γιώργος Σπετσιώτης γιατί τον ψήφισα δύο φορές και μου έδειξε πολλές φορές ότι αξίζει να είναι εδώ μέσα και ο τρίτος είναι ο Sion», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Η επίσκεψη του Ηλία Βρεττού στο House of Fame

Στην Ακαδημία του House of Fame εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Βρεττός προκειμένου να συμβουλέψει τους σπουδαστές.

Ο Στέφανος για το live της Παρασκευής κλήθηκε να ερμηνεύει το «Φώναξε με», ένα πολύ αγαπημένο και επιτυχημένο τραγούδι του Ηλία Βρεττού.

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίστηκε με τα παιδιά και με αμέσως μετά, ο Jimmy Sion τον ρώτησε αν είναι καλά στην υγεία του, καθώς πριν 3 χρόνια ο Ηλίας είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο του.

Τότε ο ίδιος περιέγραψε εν ολίγοις την τραυματική αυτή εμπειρία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έφτασε αγκαλιά με τον θάνατο και πως είναι θαύμα ότι τώρα ζει. Αμέσως μετά, ανέφερε πως πλέον είναι καλά στην υγεία του, αλλά το ψυχολογικό κομμάτι είναι ακόμα δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Μετά από λίγο, ο ίδιος και ο Στέφανος πήγαν στην αίθουσα της μουσικής προκειμένου να τον ακούσει να ερμηνεύει το τραγούδι του, με τον Ηλία Βρεττό να δηλώνει εντυπωσιασμένος.