Φάρμα - Κολιδά για Ντούπη: «Μου μίλησε πολύ απότομα, σοκαρίστηκα»

«Δεν δείχνει σεβασμό ο τρόπος που μιλάει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Κολιδά για Ντούπη: «Μου μίλησε πολύ απότομα, σοκαρίστηκα»

Όλο και περισσότερο δείχνει ο Ντούπης την άσχημη συμπεριφορά του, με την Ειρήνη Κολιδά να προσβάλλεται ιδιαιτέρως από τον τρόπο που της μίλησε.

Η Ειρήνη είναι η αρχηγός της εβδομάδας στην Φάρμα και έτσι έδωσε εντολή στον Ντούπη να μαζέψει κάποια πράγματα, με τον ίδιο να το αρνείται.

Μάλιστα, αφού πρώτα της αρνήθηκε, της είπε να το πει στον Θανάση Πάτρα ή στον Στράτο Τζώρτζογλου, που ήταν ήδη έξω και κάνανε δουλειές.

Η απάντηση αυτή ενόχλησε πολύ τόσο την Ειρήνη, όσο και τον Θανάση, με τους δύο παίκτες να κάνουν λόγο για άσχημη συμπεριφορά και έλλειψη σεβασμού και ηθικής.

Φάρμα - Κολιδά για Ντούπη

Μαρία Τοτόμη: «Η Κυριακή με υποβίβασε»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Τοτόμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή της από τη Φάρμα αλλά και για τη σχέση της με την Κυριακή Κατσογρεσάκη με την οποία είχε έρθει κοντά.

Η Μαρία Τοτόμη αναφέρθηκε και στα υπονοούμενα που υπάρχουν για το φλερτ της Κυριακής με τον Ντούπη ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως τον χρησιμοποιεί μέσα στη Φάρμα.

«Δεν ήθελα απλά να κερδίσω, απλά ήθελα να είμαι δίπλα στην Κυριακή για να της δείξω ότι όχι απλά σε φτάνουμε, μην νομίζεις ότι είσαι κάτι. Είχα κάνει εικόνα ότι θα φύγω, για αυτό δεν μπήκα ανταγωνιστικά μέσα. Με υποβίβασε η Κυριακή, με έκανε να πιστέψω ότι έχω φύγει ήδη…

Κανένας στη Φάρμα δεν ήταν ο άνθρωπός μου. Ο μόνος άνθρωπος που έλεγε μια κουβέντα στην Κυριακή ήμουν εγώ. Είχε απομακρύνει όλους τους υπόλοιπους. Ο Ντούπης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Τον χειρίζεται μέχρι τελικής πτώσης. Δεν στεναχωρήθηκα, επειδή με διάλεξε, αλλά επειδή δεν μου είπε τίποτα μετά. Ήταν σαν να μην υπήρχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη, είπε: «Παιδιά πραγματικά δε ξέρω. Δείχνουν σα να είναι μαζί. Ο ένας υποστηρίζει πάρα πολύ τον άλλον… Η Κατσογρεσάκη είναι όλη μέρα από πίσω του, δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Και να πάμε κάποια στιγμή να του μιλήσουμε οι υπόλοιπες γυναίκες, έχει μπει στη μέση και τον έχει πάει πιο δίπλα. Τον διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσεως».