MasterChef 5 - Στέφανος: «Με τη Μαρία δεν συνέβη τίποτα ερωτικό»

«Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Στέφανος: «Με τη Μαρία δεν συνέβη τίποτα ερωτικό»

Ο Στέφανος Χίλας, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν με τη Μαρία Λαζαρίδου, τονίζοντας πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Ο Στέφανος αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πρώην σύντροφό του μιας και μετά τον χωρισμό του αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δηλώσεις του Στέφανου για τη σχέση του με τη Μαρία στο MasterChef 5

«Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας. Δε συνέβη κάτι τέτοιο στο σπίτι. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Η κόντρα ξεκίνησε λόγω της παρέας που είχα εγώ ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Ράπτης.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και χωριστήκαμε εντελώς. Ξεκόψαμε σαν παρέα. Τους είπα ο καθένας τον δρόμο του. Σπάσαμε από τις αρχές. Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι» τόνισε ο Στέφανος.

«Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου»

Ο Στέφανος Χίλας αναφέρθηκε τόσο στην συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που βίωσε στο παρελθόν.

Masterchef 5 - Στέφανος Χίλας

«Η μαμά μου είναι 42 χρονών και ο πατέρας μου 50 χρονών. Εγώ είμαι 24. Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα. Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και τα περισσότερα καλοκαίρια μου τα έχω περάσει στην Κέρκυρα που μένουν ο νονός μου και οι θείοι μου. Οι γονείς μου έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα μου με έκανε στα 17 της και ο πατέρας μου ήταν 24. Όταν μπαίνεις από πολύ νεαρή ηλικία σε συνθήκη οικογένειας, δυσκολεύει η ζωή σου.

Ειδικά όταν δεν έχεις μια καλή οικονομική κατάσταση. Είναι πιο πολύ το θέμα της επιβίωσης. Πρόσεχαν εμένα και τον αδερφό μου, που είναι 15 χρονών. Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου, γιατί οι γονείς μου δουλεύαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο πατέρας μου είναι διανομέας και η μητέρα μου καθαρίστρια. Στην κουζίνα μπήκα εντελώς τυχαία στα 16 μου, γιατί ο θείος μου έχει εστιατόριο στην Κέρκυρα και πήγα για βοηθός μάγειρα».