Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρία Λαζαρίδου

Το λάθος της την οδήγησε στην αποχώρηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Αποχώρησε η Μαρία Λαζαρίδου

Ανατροπή υπήρξε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/4) στο MasterChef, με τον Διονύση να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και να σώζει την Ανούς, ώστε να μη μαγειρέψει για την αποχώρηση.

Αλέξανδρος Συνοδινός, Μαρία Λαζαρίδη και Παύλος Χάππιλος βρέθηκαν τελικά στον τάκο και έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο που τους ζητήθηκε από το chef, Νίκο Παπαστεργίου.

Ο Παύλος κι η Μαρία κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα περίπου, με τον Παύλο να μην τα πηγαίνει τόσο καλά στις τεχνικές λεπτομέρειες ενώ η Μαρία να κάνει λάθος στην παρασκευή, που είχε επιπτώσεις τόσο στο οπτικό αποτέλεσμα και στο σχήμα των υλικών της όσο και στην γεύση.

Μάλιστα η ίδια είχε μπερδέψει και τους βαθμούς που μαγείρευε κι αυτό της στοίχισε. Από την άλλη ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία κι έτσι ο παίκτης που αποχώρησε ήταν η Μαρία.

Η Μαρία νωρίτερα είχε συγκινηθεί και κατά κάποιο τρόπο ήταν σαν να το ένιωθε, αφού κατά την διαδικασία αποχώρησης έλειπαν οι συμπαίκτες της από τον εξώστη και δεν θα μπορούσε να τους αποχαιρετήσει.

Αποχώρησε η Μαρία Λαζαρίδη

Οι δηλώσεις του Στέφανου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέφανος Χίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο νεαρός σεφ που αποχώρησε πριν μερικές μέρες από το Masterchef, επισκέφθηκε την πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα πάντα για την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Μέσα σε όλα όμως, δήλωσε πως είναι ελεύθερος και δεν έχει καμιά επαφή με την πρώην κοπέλα του: «Ελεύθερος είμαι, δεν έχω κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω καμία επαφή με την πρώην κοπέλα μου και ούτε θα ήθελα».

Την ίδια στιγμή, αρνήθηκε κάθε είδους φήμης που ήθελε να του αρέσει η Μαρία και πως για χάρη της είχε τσακωθεί με τον Ιωάννη.