House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία η Ζόζεφιν

Έπαθαν πλάκα οι σπουδαστές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία η Ζόζεφιν

Στην ακαδημία του “House of Fame” εισέβαλε η Ζόζεφιν, στο σημερινό επεισόδιο, με τους σπουδαστές να παθαίνουν πλάκα μόλις την βλέπουν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπήκε στο σπίτι προκειμένου να μιλήσει με τους διαγωνιζόμενους αλλά φυσικά και να τους δώσει τις συμβουλές της.

Λίγο αργότερα, η ίδια βοήθησε την Μαριάννα, η οποία στο αποψινό live θα ερμηνεύσει το κομμάτι της “Εγώ”, με την ίδια όμως λίγο νωρίτερα να ξεσπά σε κλάματα.

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν στο House of Fame

«Μια άτυχη στιγμή, εμένα μου πήρε πέντε χρόνια να την ξεπεράσω...Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Αγχώνομαι πριν ανέβω στην σκηνή και παλιότερα με πιάνανε κρίσεις πανικού.

Το έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, αλλά δεν φεύγει ποτέ αυτό. Πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάθε φορά τι έχω κάνει.».

Στο μεταξύ, η Ζόζεφιν έβαλε τέλος στις φήμες της σχέσης της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ζόζεφιν, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που πολλοί έλεγαν πως είναι ερωτική.

Η νικήτρια του J2us στο OPEN, αποκάλυψε πως αρχή δεν συμπαθήθηκε καθόλου με τον συμπαίκτη της, ωστόσο στην συνέχεια έγιναν φίλοι.

Όταν, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε να αναφέρεται σε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα τους, η τραγουδίστρια έσπευσε να τον σταματήσει γελώντας και λέγοντας «ναι αλλά δεν υπήρχε έρωτας».

«Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους» πρόσθεσε ακόμα η Ζόζεφιν, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως αρκετές φορές του την είχει ¨πει¨. «Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν».