House of Fame: Ξέσπασε η Μαριάννα - «Εκνευρίζομαι! Εκνευρίζομαι! Έλεος»

«Έχω να διαχειριστώ 30 πράγματα παραπάνω από τα υπόλοιπα παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασε η Μαριάννα - «Εκνευρίζομαι! Εκνευρίζομαι! Έλεος»

Αρκετά απογοητευμένη και θλιμμένη ήταν στο αποψινό επεισόδιο του House of fame η Μαριάννα Κάρα, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και εξέφρασε τον θυμό αλλά και την θλίψη που νιώθει για όσα σχόλια έχει δεχθεί σχετικά με την τεχνική της, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο αρπάχτηκε άσχημα και με τον Γιώργο Ντίνο.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Κάρα

«Έχω βαρεθεί να ανεβαίνω κάθε εβδομάδα και να έχω να διαχειριστώ 30 πράγματα παραπάνω από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω βαρεθεί κάθε εβδομάδα να είμαι σχεδόν κάτι… Αρκετές φορές μπορεί να μη θεωρήσουν δύσκολο αυτό που κάνω γιατί ίσως το βλέπουν ότι μπορώ να το κάνω και δεν υπολογίζουν την δυσκολία που μπορεί να έχει.

Με εμένα νευριάζω… Με μένα νευριάζω… Νευριάζω! Νευριάζω! Γιατί δεν γίνεται να ανεβαίνω στο stage και να κάνω πράγματα τα οποία είναι δέκα φορές πιο δύσκολα από άλλα παιδιά και να κρατήσω μια σταθερή φωνή. Και να χρειάζεται να πω πέντε νότες και να με δυσκολεύουν. Ή να μην μπορώ να πετύχω έναν συγκεκριμένο στόχο. Εκνευρίζομαι! Εκνευρίζομαι! Έλεος».

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»