Γιώργος Καπουτζίδης: Οι πρωταγωνιστές που επέλεξε για τη νέα του σειρά

Έχει ήδη επιλέξει τα πρόσωπα για τις «Σέρρες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Οι πρωταγωνιστές που επέλεξε για τη νέα του σειρά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα με τη νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» και μάλιστα, το πρωί της Μ. Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε για πρώτη φορά τα ονόματα των πρωταγωνιστών που έχει επιλέξει.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως στο καστ της σειράς θα δούμε τον Πάνο Νάτση, ο οποίος είχε συνεργαστεί σε πιο νεαρή ηλικία με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» που προβαλλόταν στο Mega και μάλιστα αποτελεί και την τελευταία σειρά που έκανε ο ίδιος.

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη

Η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε λοιπόν πως πέρα από τον Πάνο Νάτση, στη σειρά θα δούμε τη Λένα Δροσάκη, σύζυγο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη καθώς και τη Μαρία Κατσαφάδου.

Οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου αποκάλυψε, πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε στην ελληνική τηλεόραση τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τίτλο «Σέρρες», ως αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει την εκπομπή Δρόμος για το Τόκιο, ετοιμάζεται να κάνει ένα εξαιρετικά δυναμικό comeback στην μυθοπλασία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής θα το κάνει με μία σειρά τις οποίας το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Η σειρά θα έχει να κάνει με τη ζωή των ανθρώπων της περιοχής ενώ θα έχει και κάποια στοιχεία από τη ζωή του Γιώργου Καπουτζίδη. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει κάστινγκ για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο σίριαλ.