Masterchef 5 - Ανούς: "Δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον”

"Μου έδωσε το γούρι του πάλι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5 - Ανούς:

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα και ένας εξ αυτώνθα αποχωρήσει και δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος.

Η Ανούς έχοντας όπως είναι γνωστό έχει έρθει πολύ κοντά με τον Διονύση και από πολλούς θεωρούνται το ζευγάρι του διαγωνισμού.

Έτσι ο Διονύσης στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης έδωσε το γούρι του στην Ανούς, το οποίο θα της φέρει τύχη για να διατηρήσει την θέση της.

«Σήμερα το βρήκα πάνω στον καφέ μου το βραχιολάκι, το γούρι. Τι να κάνουμε δεν θέλουμε να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλον. Βάζουμε κάθε δυνατό γούρι, έχω βάλει και το γούρι της γιαγιάς τι νομίζετε έτσι ήρθα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσα είπε η Ανούς on camera

Αρπάχτηκαν Μαργαρίτα και Μαρίνα

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται στο MasterChef η Μαργαρίτα και η Μαρίνα, με τις δύο παίκτριες να έχουν έναν έντονο διάλογο τη στιγμή, που οι συμπαίκτες τους μαγείρευαν, για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς είναι οι υποψήφιοι και ένας εξ αυτών δε θα καταφέρει να μπει στη δεκάδα - δείτε εδώ ποιος - αλλά στον εξώστη ασχολήθηκαν και με θέματα του σπιτιού, αφού οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να τους μιλούν. Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, η Μσργαρίτα μπήκε σε μια διαδικασία σύγκρισης της Μαρίνας με την φίλη της, Κωνσταντίνα.

«Εγώ δε σε έχω προσβάλει έτσι, δεν έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο για σένα», είπε η Μαρίνα εκείνη τη στιγμή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαργαρίτας. «Δική σου φίλη ήταν, ζούμε το θέατρο του παραλόγου», ανέφερε στην κάμερα, συνεχίζοντας και την κόντρα στον εξώστη.