Έξαψη: Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία! Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα!

Όσα θα δούμε απόψε 11/5 στη σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία! Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα!

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 11/5 επεισόδιο της σειράς Έξαψη, καθώς θα δούμε τον Γιάννο να πηγαίνει στην αστυνομία, αφού ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει.

Όσα θα δούμε στη σειρά του MEGA, Έξαψη

Τα μυστικά δε μένουν κρυμμένα για πάντα. Η ημέρα της επέμβασης της Εβίτας έφτασε. Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της. Ο Γιάννος ανακοινώνει στην Κλαίρη την οριστική αποχώρησή του. Ο Μηνάς κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει ένα σύμμαχο, την ώρα που ο Ορφέας βγάζει το ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο φόβος και η ανησυχία για την υγεία της Εβίτας ενώνει Κωστή και Αλέξανδρο.

Η Βίκυ προσπαθεί, μέσα από την εκπομπή της, να βρει τα ίχνη της μητέρας της. Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία. Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα.

Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της.

Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα. Ενώ, μία κίνηση της Βίκυς θα κάνει τη μητέρα της να εμφανιστεί.

Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη

Τετάρτη 12 Μαΐου - Επεισόδιο 51

Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

Έξαψη Μηνάς