Masterchef 5 - Ιωάννης «Δεν φύγανε ακόμα όλα τα φίδια»

Σίγα μην δεν έριχνε τις μπηχτές του πάλι...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Ιωάννης «Δεν φύγανε ακόμα όλα τα φίδια»

Με την ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, στο πλαίσιο της οποίας ο Ιωάννης έριξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του.

Παύλος, Διονύσης, Τζαμάλ, Νίκος και Μαρίνα διαγωνίζονται για την ατομική ασυλία και κλήθηκαν αυτή τη φορά να μαγειρέψουν τάκος.

Έχοντας στην διάθεση τους 30 λεπτά, οι επίδοξοι σεφ ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το πιάτο τους, με τους υπόλοιπους παίκτες να τους επιβλέπουν από τον εξώστη.

Καθώς λοιπόν ο Ιωάννης -που έχει κερδίσει ήδη την μια ατομική ασυλία- συμβούλευε τον Διονύση, ο δεύτερος αναφώνησε πως.. ευτυχώς που έφυγαν τα φίδια, με τον Ιωάννη αμέσως να απαντά πως δεν έχουν φύγει ακόμα όλα!

Για ποιους άραγε έριξε ξανά τα καρφιά του;

«Ο Αλέξανδρος θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα»

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τον πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Masterchef, Νίκο Σκορδάκη.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του ενώ μάλιστα δε δίστασε να ρίξει τα καρφιά του για τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

«Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα.

Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε.

Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε». Δείτε εδώ και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου, σε περίπτωση που το χάσατε!