House of Fame: Η Καλομοίρα στην Ακαδημία

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι σπουδαστές...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
House of Fame: Η Καλομοίρα στην Ακαδημία

Μεγάλη ήταν η έκπληξη που περίμενε σήμερα στους σπουδαστές της Ακαδημίας του House of Fame,μιας και ο Πάνος Μεταξόπουλος μπαίνοντας στην αίθουσα, τους αποκάλυψε πως θα έχουν σύνδεση με την Καλομοίρα και οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Θέλω να πω ότι σε βλέπω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Μου θυμίζεις τόσα πολλά, πέρασα τόσο υπέροχα, σε έχω επιθυμήσει και εύχομαι να είσαι πολύ καλά», είπε στον Μεταξόπουλο με εκείνον να απαντά: «Σε αγαπούσα δύο φορές γιατί ήσουν δύο φορές Ελληνίδα, είχες μέσα σου την ωραία Ελλάδα. Είσαι τόσο δοτική και καταπληκτική».

«Σας καταλαβαίνω. Εμάς το δικό μας σόου ήταν live οπότε αυτό που θα άλλαζα ήταν ότι θα ήθελα να το ζούσα πιο πολύ, να μην με έτρωγε το άγχος. Ξέρω έχετε αγωνία και ανασφάλειες γιατί σας κοιτάνε όλοι, κάνουν συνέχεια κριτικές, αλλά να έχετε ανοιχτό μυαλό. Εσείς ξέρετε μέσα σας τι πρέπει να κάνετε. Το θέμα είναι να κάνεις τον άλλον να αισθανθεί κάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, έντονος τσακωμός διαδραματίστηκε!

Η Καλομοίρα στην Ακαδημία

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστηκε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο αποψινό live θα προκύψουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.