House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Μαριάννας και Γιάννη - «Κάθε φορά με περιμένει στη γωνία!»

«Τέτοιους σχολιασμούς, ειδικά από ένα άτομο που δεν με ήξερε από χθες, δεν τους θέλω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έντονος τσακωμός μεταξύ Μαριάννας και Γιάννη - «Κάθε φορά με περιμένει στη γωνία!»

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως βρίσκονται ο Γιάννης και Μαριάννα, ειδικά με τον άγριο τσακωμό που είχαν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame.

Ο Ιωάννης μάλιστα την κατηγόρησε πως ποτέ δεν υπερασπίζεται μόνη της τον εαυτό της και πως συνεχώς βάζει άλλους μπροστά, με την ίδια ωστόσο να αισθάνεται μεγάλη πίεση από τα λεγόμενα του.

Ο τσακωμός Μαριάννας και Ιωάννη

«Έχω παρατηρήσει όλον αυτόν τον καιρό που είμαστε στο σπίτι ότι η Μαριάννα ψάχνει πάντα συνηγόρους για να προσθέσει κάτι και να πει την γνώμη της ή, όταν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν έχει την τόλμη και το θάρρος να το κάνει και πάντα μπαίνει κάποιος άλλος στη διαδικασία να του κάνει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

Από την άλλη, η Μαριάννα είπε: «Είναι λες και κάθε φορά με περιμένει στη γωνία! Νιώθω πολύ άβολα από τον Γιάννη. Τέτοιους σχολιασμούς, ειδικά από ένα άτομο που δεν είμαστε κοντά και δεν με ήξερε από χθες, δεν τους θέλω».

Στο μεταξύ, έντονος τσακωμός διαδραματίστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο!

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστηκε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο αποψινό live θα προκύψουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.