The 2night show: Ο Πάνος Καλίδης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του ο Αντώνης Δημητριάδης και η Νικολέττα Βλαβιανού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Πάνος Καλίδης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 23:30 στο «The 2Night Show» τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος μιλάει για την εμπειρία του στο «Survivor».

Οι αποψινοί 19/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρεται στην έκθεση στο γυαλί και την κριτική που δέχτηκε, ενώ αποκαλύπτει και το λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μετά από τρεις μήνες. Τι έκανε όταν έφυγε από το νησί, πώς κατάφερε να επικοινωνήσει κρυφά με τη γυναίκα του και πώς τον υποδέχτηκαν τα παιδιά του, όταν έφτασε στο σπίτι του; Παρακολουθεί το «Survivor»; Ποιον θέλει νικητή; Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Τέλος, με τη συνοδεία κιθάρας τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής.

Αμέσως μετά, υποδέχεται και τον παρουσιαστή του «Mega Star», Αντώνη Δημητριάδη. Ο πετυχημένος Dj μιλάει για τη συνεργασία και τη στενή φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και για το πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», της οποίας έχει την επιμέλεια.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στις μεγάλες πίστες και αποκαλύπτει ποιοι αστέρες του Χόλιγουντ έχουν διασκεδάσει με τη μουσική του. Τέλος, παίζει «Μάντεψέ Το» με τον Γρηγόρη και η αναμέτρηση είναι άκρως απολαυστική!Οι συνθήκες αλλάζουν… η καλή παρέα όμως μένει και μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Στην παρέα του «The 2 Night Show», για πρώτη φορά, έρχεται και η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού. Πώς από γραμματέας στο Γιοχάνεσμπουργκ αποφάσισε να γίνει ηθοποιός; Ο γάμος της σε νεαρή ηλικία με τον Νορβηγό σύζυγό της, η ζωή στο Όσλο και το διαζύγιο-αστραπή είναι μερικά από τα θέματα που συζητά με τον Γρηγόρη. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην κόρη της, Μαρία, καθώς και στον μονάκριβο εγγονό της που έχει το όνομά της.

Στη συνέχεια, μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Τέλος, αναφέρεται στις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ, στο οποίο διατελεί γραμματέας, και αποκαλύπτει το μεγάλο «αγκάθι» στον χώρο της υποκριτικής. Δείτε εδώ και τους χθεσινούς καλεσμένους της εκπομπής!

The 2night show ο Πάνος Καλίδης ο αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Δεν ξέρω αν θέλει η Λεάννα να παντρευτούμε! Είναι πιθανό να αρνηθεί την πρόταση»

Ο Πάνος Καλίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την Λεάννα Μάρκογλου με την οποία μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και 3 πανέμορφα παιδιά. Ωστόσο, το ζευγάρι μέχρι σήμερα δεν έχει παντρευτεί.

«Όταν νιώθεις κάτι για τον άλλον πρέπει να το λες. Δεν θα σταματήσω να λέω το τι νιώθω μετά από 17-18 χρόνια μαζί. Θέλω να το κάνουν όλοι, δεν είναι δεδομένο. Μπορεί ο χρόνος να αλλοιώσει τη σπιρτάδα της αρχής» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Όσομ αφορά στο λόγο που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καν πρόταση γάμου στην σύντροφό του είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι κάτι που θα έρθει αν είναι κάτι που το θέλει η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση ενώπιον του Θεού. Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη. Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί». Τι είχε πει ωστόσο για το γεγονός στο Πρωινό;