House of Fame Highlights (22/5): Η συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή, οι ευχές στη Φουρέιρα και οι παίκτες που αποχώρησαν

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights (22/5): Η συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή, οι ευχές στη Φουρέιρα και οι παίκτες που αποχώρησαν

Ο μεγάλος ημιτελικός του House of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τη συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή με ένα από τα τραγούδια της, στις ευχές στην Ελένη Φουρέιρα και στους παίκτες που αποχώρησαν.

Αυτά είδαμε χθες στο House of Fame

Οι ευχές των κριτών για την ονομαστική εορτή της Ελένης Φουρέιρα

Ακόμη ένα live του House of fame ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, με την Ελένη Φουρέιρα να εντυπωσιάζει τους πάντες με την εμφάνιση της.

Σπουδαστές, κριτές και καθηγητές βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην φανταγμαγορική σκηνή ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να γίνει και ο μεγάλος τελικός.

Η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα καρό σετ φούστας και μπλούζας το οποίο συνδύασε με ίδιο σακάκι. Η ίδια καλωσόρισε τους σπουδαστές ενώ οι κριτές έσπευσαν να της ευχηθούν για την γιορτή της.

Συγκινήθηκε η Καίτη Γαρμπή - «Όταν άκουσα το τραγούδι αυτό...»

Την έντονη συγκίνηση της έδειξε στο χθεσινό live του House of Fame η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή το τραγούδι "Πατρίδα", το ντουέτο που έχει τραγουδήσει με τον Αντώνη Βαρδή.

Η Βένια Καραγιαννίδου και ο Άρης Βανταράκης ερμήνευσαν την "Πατρίδα" και όταν ήρθε η σειρά της κριτικής η Ελένη Φουρέιρα ρώτησε την Καίτη Γαρμπή να της πει για την ιστορία του τραγουδιού.

"Με συγκίνησε πολύ όταν άκουσα το τραγούδι αυτό. Θυμάμαι ότι δουλεύαμε μαζί με τον Αντώνη και πρότεινε ο Φοίβος να πούμε το τραγούδι αυτό μαζί και επειδή ήταν ένας άνθρωπος λίγο ιδιόρρυθμος και εξεπλάγην όταν δέχτηκε να το τραγουδήσουμε μαζί, γιατί έγραφε ούτως ή άλλως μόνος του τραγούδια και δεν το περίμενα.

Δεν ηχογραφήσαμε μαζί το τραγούδι. Άλλη μέρα ηχογράφησα εγώ και άλλη εκείνος αλλά μας δινόταν κάθε βράδυ η ευκαιρία να τραγουδάμε μαζί στο Διογένης Παλλάς και ήταν καταπληκτικό να ακούς αυτόν τον άνθρωπο να τραγουδάει στα αυτιά σου και να σε κοιτάζει. Τεράστιος τραγουδιστής. Περίμενα πώς και πώς να βγω και να τραγουδήσω μαζί του την "Πατρίδα" είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ο Δήμος Αναστασιάδης τρόλαρε τον Στέφανο κι έκανε το ίδιο λάθος στο τραγούδι του

Ένα επικό σκηνικό παρακολουθήσαμε στο χθεσινό live του House of Fame, στο οποίο ήταν καλεσμένος ο Δήμος Αναστασιάδης, που μας μάγεψε για ακόμη μια φορά με την φωνή του.

Στο πρώτο live, ο Στέφανος είχε κληθεί να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη, το «Μη χανόμαστε», το οποίο δεν κατάφερε να το εκπροσωπήσει επιτυχώς, μιας και σε κάθε ρεφρέν έλεγε «Μην αγχώνεσαι», κάτι που σχολιαζόταν για πολύ καιρό.

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Αναστασιάδης στο αποψινό live του House of Fame, όταν τραγούδησε το συγκεκριμένο κομμάτι, έκανε επίτηδες το ίδιο λάθος, για να δείξει τη στήριξη του στους σπουδαστές ενώ αμέσως μετά πλησίασε τον Στέφανο και του έδωσε το τραγούδι να συνεχίσει τον στοίχο, κάτι που τον χαροποιήσε ιδιαίτερα.

Οι παίκτες που αποχώρησαν

Στον τελικό του House of fame, λοιπόν, θα βρεθούν οι Γιάννης Αρβανιτίδης, Jimmy Sion, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου!

Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν ήταν η Κόνη και η Μαριάννα.