YFSF - highlights 23/5: Η συγκίνηση της Μπεκατώρου, οι φιναλίστ και η εμφάνιση της Στικούδη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Όσα είδαμε στον εντυπωσιακό ημιτελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF - highlights 23/5: Η συγκίνηση της Μπεκατώρου, οι φιναλίστ και η εμφάνιση της Στικούδη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Εντυπωσιακός ήταν ο ημιτελικός του YFSF, με την Μπεκατώρου να συγκινείτε. Ενώ, ανακοινώθηκαν και οι 4 φιναλίστ του τελικού.

Αυτά είναι τα 23/5 highlights του YFSF

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου με την έναρξη του Ημιτελικού

Την έναρξη του Ημιτελικού του YFSF κύρηξε με συγκίνηση η Μαρία Μπεκατώρου, από τον οποίο και θα αναδειχθούν οι φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του All Star YFSF.

Η ίδια σχολίασε τα εντυπωσιακά outfits των κριτών αναφέροντας πως έχουν έναν αέρα… γάμου με «νύφη» την Κατερίνα Παπουτσάκη, «γαμπρό» τον Τάκη Ζαχαράτο και τηλεοπτικό κουμπάρο τον Κωστή Μαραβέγια.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στον Μιχάλη Ρέππα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως έφθασε η μεγάλη στιγμή που στο επόμενο επεισόδιο δεν θα χρειαστεί να βαθμολογήσει τις προσπάθειες των παικτών, που αποτελούσε το άγχος του σε κάθε επεισόδιο.

Έκλεψε την παράσταση η Μπέτυ Μαγγίρα ως Marilyn Monroe

Στη σκηνή του Ημιτελικού του YFSF εμφανίστηκε η Μπέτυ Μαγγίρα και μεταμορφώθηκε σε Marilyn Monroe κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση.

Η ίδια μας ταξίδεψε με την εμφάνισή της στο μακρινό 1953 και ο Τάκης Ζαχαράτος της είπε ότι της ανήκουν οι μεγάλες θεατρικές σκηνές.

Ωστόσο, η Μπέττυ αναφέρθηκε και στα σχόλια της πεθεράς της για τις εμφανίσεις της. «Η πεθερά μου σήμερα θα πει ήσουν καλό “κομμάτι”, Ήσουν κανόνι…».

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Μετά 12 χρόνια γάμου, η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και, μάλιστα, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει!

Η Κατερίνα Στικούδη αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar All Star του ΑΝΤ1 και κερδίζει στις εντυπώσεις.

Σε αυτό, η ίδια κλήθηκε να ενσαρκώσει την Celine Dion και να ερμηνεύσει το “The Power of Love”. Για ακόμη μια φορά, η Κατερίνα Στικούδη απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ για τον τελικό

Η Μαρία Μπεκατώρου, όμως, ανακοίνωσε και τους φιναλίστ για τον τελικό της Κυριακής που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλα τα επεισόδια.

Και αυτοί ήταν: ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου και ο Ησαΐας Ματιάμπα.