House of Fame: Σε άσχημη κατάσταση ο Στέφανος μετά την αποχώρηση της Μαριάννας

«Έφυγε το άλλο μου μισό...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Σε άσχημη κατάσταση ο Στέφανος μετά την αποχώρηση της Μαριάννας

Πολύ έντονο ήταν και το σημερινό επεισόδιο του House of Fame μιας και στο live της Παρασκευής, αποχώρησε η Μαριάννα Καρά, γεγονός που στοίχισε ιδιαίτερα στον Στέφανο. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί την απουσία της από το σπίτι.

Λίγο μετά τα όσα έγιναν με τον Άρη και την ποινή που του επιβλήθηκε, ο Στέφανος θέλησε να μιλήσει για την αποχώρηση της Μαριάννας και να εξηγήσει για ποιο λόγο το έχει πάρει τόσο βαριά από τη στιγμή που θα τη δει ξανά σε μία εβδομάδα.

Οι δηλώσεις του Στέφανου για τη Μαριάννα στο House of Fame

«Έχεις συνηθίσει να έχεις μία καθημερινότητα με έναν άνθρωπο εδώ και 3,5 μήνες. Όταν φεύγεις δεν μπορείς να συνηθίσεις την απουσία του. Είναι επίσης η στεναχώρια γιατί ήξερα πόσο πολύ ήθελα να είναι στον τελικό», είπε αρχικά στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια, μιλώντας μόνος του στην κάμερα είπε: «Για μένα ήταν η παρέα μου, ήταν πολλά μέσα στο σπίτι. Έφυγε από το σπίτι του House of Fame το άλλο μου μισό. Με συμπλήρωνε στο κάθε τι. Με στήριζε μου έδινε συβουλές, μου έλεγε πού ήμουν λάθος πού ήμουν σωστός, να μην απελπίζομαι να μην το βάζω κάτω. Μου έδινε πολύ κουράγιο να θέλω να είμαι στο παιχνίδι για να είμαι μαζί της».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου για το House of Fame

Φέτος εκπλήξατε κριτικούς και κοινό με την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή σας στο «House of fame». Τι θα σας μείνει από αυτή την συμμετοχή τελειώνοντας το παιχνίδι;

Όταν μας προτάθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το ΣΚΑΙ να υπογράψουμε ως εταιρεία το χρυσό συμβόλαιο του νικητή της ακαδημίας που επρόκειτο να δημιουργηθεί ως εταιρία το δεχθήκαμε με χαρά γιατί θέλουμε να στηρίζουμε και να επενδύουμε σε νέους καλλιτέχνες. Όσον αφορά την πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στην επιτροπή, αρχικά ήμουν διστακτικός ως προς τη δημόσια έκθεση γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει. Δε σας κρύβω ότι με φόβιζε η ιδέα.

Αποφάσισα να νικήσω τον όποιο εσωτερικό φόβο και δισταγμό είχα και να πω το ναι. Κρατάω πολλά θετικά από αυτό το ταξίδι. Ξεπέρασα φοβίες μου, πέρασαν πιο όμορφα και δημιουργικά οι δύσκολοι μήνες της πανδημίας και συνάντησα δύο-τρεις αξιόλογους καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστώ.

Γιώργος Αρσενάκος Ανδρέας Μικρούτσικος

Σας στεναχώρησαν οι αρνητικές κριτικές απέναντι στους καλλιτέχνες; Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παρουσίασε με επιτυχία το Fame Story, δήλωσε για τους ερμηνευτές που συμμετείχαν στο παιχνίδι πώς το μισό υλικό ήταν για πέταμα.

Δε μπορώ να είμαι τόσο αφοριστικός. Ξέρω τι δυνατότητες εξέλιξης έχει ένας καλλιτέχνης με σκληρή δουλειά. Κάποιος που είναι εκτός του χώρου και της δουλειάς που κάνουμε εμείς ενδεχομένως να μη βλέπει αυτή την προοπτική, να μην καταλαβαίνει πώς μπορούμε να εξελίξουμε έναν ερμηνευτή δουλεύοντας τον. Δεν στεναχωριέμαι ούτε απογοητεύομαι.

Σχολίασε, βέβαια, και την αλλαγή ρόλου που συνειδητά αυτούς τους τρεις μήνες επέλεξε να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λέγοντας «Θα βάλω το Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision; Γιατί να παρουσιάζει η Φουρέιρα»;

Η Ελένη είναι εξαιρετική στο ρόλο της. Το κανάλι της πρότεινε να παρουσιάσει ένα σόου που θα παραπέμπει σε μία μεγάλη συναυλία. Δεν είναι δουλειά της να διαχειρίζεται reality θέματα. Αυτό που κλήθηκε να κάνει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν την καλούσαν να παρουσιάσει ένα reality ή ένα σόου διαπροσωπικών σχέσεων, σίγουρα δεν θα το αναλάμβανε. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, ούτε χρειάζεται να ταράζονται τόσο όσοι διαφωνούν.