House of Fame: Η αδικαιολόγητη πράξη του Άρη και η βαριά ποινή των καθηγητών

Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος - «Αν ήμασταν στην αρχή του παιχνιδιού θα είχες φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η αδικαιολόγητη πράξη του Άρη και η βαριά ποινή των καθηγητών

Σε μια αδικαιολόγητη πράξη προχώρησε ο Άρης στο live της Παρασκευής, με τους καθητηγητές να του επιβάλλουν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame την ποινή του.

Ο συγκεκριμένος σπουδαστής συγκεκριμένα λίγο πριν ανέβει στην σκηνή ζήτησε το τηλέφωνο μιας χορεύτριας προκειμένου να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να δει τι γίνεται στον έξω κόσμο.

Αυτό φυσικά έκανε έξαλλους τους καθηγητές της Ακαδημίας καθώς η κίνηση του αυτή θα μπορούσε να κοστίσει και την δουλειά των χορευτών.

Η κίνηση του Άρη και η ποινή από τους καθηγητές

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε αρχικά: «Κάθε πράξη μας έχει και συνέπειες. Ένα από τα παιδιά μου έκανε κάτι που είναι έξω από τη φαντασία μου. Στεναχωρήθηκα γιατί η πράξη αυτή θα έχει συνέπειες. Τίποτα στη ζωή δεν περνάει χωρίς συνέπειες».

Η Τατιάνα, η δασκάλου του χορού, πήρε τον λόγο αμέσως μετά και είπε: «Την Πέμπτη, πριν από τον τελικό, μπαίνουν οι χορευτές για να κάνουν πρόβα με τα παιδιά. Κάναμε πρόβα με την Κόνη και υπήρξε μια ανακοίνωση από την παραγωγή ότι “Άρη άσε κάτω το κινητό”, το άφησε και είπε ότι ήθελε να δει την ώρα. Δεν συνεχίσαμε με το θέμα γιατί έπρεπε να βγει η πρόβα, αλλά όταν τελείωσε έγινε ακόμα μια ανακοίνωση. Μετά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι όλοι οι χορευτές να ανέβουν πάνω στο γραφείο. Μια χορεύτρια είχε αφήσει το κινητό της, ο Άρης το ξεκλείδωσε γιατί δεν είχε κωδικό και φάνηκε ότι είχε μπει στο προφίλ του στο Instagram. Ανεβήκαμε στην παραγωγή και απολογούμασταν. Εκτεθήκαμε ξεκάθαρα. Παραλίγο να μας διώξουν».

Ο Άρης αμέως μετά τοποθετήθηε και εξήγησε: «Πάτησα το κινητό και πάτησα πάνω στο Instagram, έκανα τη λάθος κίνηση χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες των ανθρώπων που έχω απέναντί μου. Παραβίασα έναν κανόνα από τους βασικούς. Το πρόβλημά μου είναι ότι έβαλα σε δύσκολη θέση ανθρώπους. Ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα και τη δέχτηκε. Χαρά μου είναι ότι δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του, είναι φάουλ».

Ο Γιάννης είπε στη συνέχεια: «Εγώ τον είδα να κρατάει το κινητό, το μερίδιο ευθύνης μου είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να του πω δεν και το δικό μου Instagram. Αυτό που δεν ήξερα ήταν πώς το πήρε το κινητό».

Ο Πάνος Μεταξόπουλος, τέλος, ανακοίνωσε την ποινή του: «Αν ήμασταν στην αρχή του παιχνιδιού θα είχες φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πέρασε κι αυτή η σκέψη ότι αυτό είναι το σωστό. Για τους καθηγητές θα είναι η πιο επώδυνη εβδομάδα απέναντί σου. Από εδώ και πέρα είσαι μόνος σου. Δεν θα κάνει κανείς πρόβες μαζί σου, θα βρεις με τη Βασιλική τον τόνο και θα κατέβεις μόνος σου να παλέψεις. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις. Δεν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, ήταν ανώριμη συμπεριφορά».

Μπήκε στην Ακαδημία η κοπέλα του Άρη

Σοκ έπαθε στο προηγούμενο επεισόδιο του House of Fame ο Άρης Βανταράκης, ο οποίος δέχτηκε μια πανέμορφη έκπληξη, μιας και μπήκε στο σπίτι η κοπέλα του.

Την ώρα που ο ίδιος με την Βένια έκαναν πρόβα το τραγούδι τους. η πανέμορφη Δανάη μπήκε στο δωμάτιο, με τα παιδιά να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Φυσικά, ο Άρης έτρεξε κατά πάνω της και δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του!

«Έφτασε η στιγμή που μου κάνατε την πιο ευχάριστη έκπληξη. Δεν περίμενα να δω με τίποτα την κοριτσάρα μου. Είμαι χαρούμενος και μου έδωσε πολύ δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης, ο οποίος πριν μερικές μέρες είχε «σφαχτεί» με τον Πάνο Μεταξόπουλο.