House of Fame trailer (27/5): O Γιώργος Αρσενάκος μπαίνει στην Ακαδημία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame trailer (27/5): O Γιώργος Αρσενάκος μπαίνει στην Ακαδημία

Με μία ανατροπή θα ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του House of Fame καθώς μία ξεχωριστή συνάντηση με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, περιμένει τους σπουδαστές της Ακαδημίας.

Ποιες συμβουλές μοιράζεται μαζί τους; Ποια σχόλια κάνει ακούγοντας τις πρόβες τους;

Ο Άρης αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για το λάθος του.

Ο μεγάλος τελικός απέχει μόλις μία μέρα και οι πρόβες στο House of Fame La Academia είναι ασταμάτητες με τους σπουδαστές να βάζουν τα δυνατά τους για να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου του House of Fame

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου για το House of Fame

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελένη Φουρέιρα.

Φέτος εκπλήξατε κριτικούς και κοινό με την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή σας στο «House of fame». Τι θα σας μείνει από αυτή την συμμετοχή τελειώνοντας το παιχνίδι;

Όταν μας προτάθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το ΣΚΑΙ να υπογράψουμε ως εταιρεία το χρυσό συμβόλαιο του νικητή της ακαδημίας που επρόκειτο να δημιουργηθεί ως εταιρία το δεχθήκαμε με χαρά γιατί θέλουμε να στηρίζουμε και να επενδύουμε σε νέους καλλιτέχνες. Όσον αφορά την πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στην επιτροπή, αρχικά ήμουν διστακτικός ως προς τη δημόσια έκθεση γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει. Δε σας κρύβω ότι με φόβιζε η ιδέα.

Αποφάσισα να νικήσω τον όποιο εσωτερικό φόβο και δισταγμό είχα και να πω το ναι. Κρατάω πολλά θετικά από αυτό το ταξίδι. Ξεπέρασα φοβίες μου, πέρασαν πιο όμορφα και δημιουργικά οι δύσκολοι μήνες της πανδημίας και συνάντησα δύο-τρεις αξιόλογους καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστώ.

Γιώργος Αρσενάκος Ανδρέας Μικρούτσικος

Σας στεναχώρησαν οι αρνητικές κριτικές απέναντι στους καλλιτέχνες; Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παρουσίασε με επιτυχία το Fame Story, δήλωσε για τους ερμηνευτές που συμμετείχαν στο παιχνίδι πώς το μισό υλικό ήταν για πέταμα.

Δε μπορώ να είμαι τόσο αφοριστικός. Ξέρω τι δυνατότητες εξέλιξης έχει ένας καλλιτέχνης με σκληρή δουλειά. Κάποιος που είναι εκτός του χώρου και της δουλειάς που κάνουμε εμείς ενδεχομένως να μη βλέπει αυτή την προοπτική, να μην καταλαβαίνει πώς μπορούμε να εξελίξουμε έναν ερμηνευτή δουλεύοντας τον. Δεν στεναχωριέμαι ούτε απογοητεύομαι.

Σχολίασε, βέβαια, και την αλλαγή ρόλου που συνειδητά αυτούς τους τρεις μήνες επέλεξε να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λέγοντας «Θα βάλω το Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision; Γιατί να παρουσιάζει η Φουρέιρα»;

Η Ελένη είναι εξαιρετική στο ρόλο της. Το κανάλι της πρότεινε να παρουσιάσει ένα σόου που θα παραπέμπει σε μία μεγάλη συναυλία. Δεν είναι δουλειά της να διαχειρίζεται reality θέματα. Αυτό που κλήθηκε να κάνει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν την καλούσαν να παρουσιάσει ένα reality ή ένα σόου διαπροσωπικών σχέσεων, σίγουρα δεν θα το αναλάμβανε. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, ούτε χρειάζεται να ταράζονται τόσο όσοι διαφωνούν.