House of Fame: Ο Αρσενάκος έβαλε στη θέση του τον Άρη - «Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram»

Του τα είπε έξω από τα δόντια για την παραβίαση του κανονισμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Αρσενάκος έβαλε στη θέση του τον Άρη - «Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram»

Η είσοδος του Γιώργου Αρσενάκου στη μουσική ακαδημία του House of Fame ήταν χωρίς αμφιβολία το highlight του σημερινού επεισοδίου και αυτό γιατί ο CEO της Panik Records, μίλησε συγκεκριμένα με τον Άρη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

H συζήτηση του Γιώργου Αρσενάκου και του Άρη στο House of Fame

«Ελπίζω να μην ήταν ένας λόγος για να αναιρεθεί ό,τι σκέφτεστε για εμένα. Ήταν χαζό…» είπε με τον Γιώργο Αρσενάκο να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίζει πως οι καριέρες στη μουσική δεν χτίζονται στο Instagram αλλά στο στούντιο με σκληρή δουλειά.

«Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram, η καριέρα γίνεται στο στούντιο, στα τραγούδια, στους συνθέτες».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου για το House of Fame

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελένη Φουρέιρα.

Φέτος εκπλήξατε κριτικούς και κοινό με την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή σας στο «House of fame». Τι θα σας μείνει από αυτή την συμμετοχή τελειώνοντας το παιχνίδι;

Όταν μας προτάθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το ΣΚΑΙ να υπογράψουμε ως εταιρεία το χρυσό συμβόλαιο του νικητή της ακαδημίας που επρόκειτο να δημιουργηθεί ως εταιρία το δεχθήκαμε με χαρά γιατί θέλουμε να στηρίζουμε και να επενδύουμε σε νέους καλλιτέχνες. Όσον αφορά την πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στην επιτροπή, αρχικά ήμουν διστακτικός ως προς τη δημόσια έκθεση γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει. Δε σας κρύβω ότι με φόβιζε η ιδέα.

Αποφάσισα να νικήσω τον όποιο εσωτερικό φόβο και δισταγμό είχα και να πω το ναι. Κρατάω πολλά θετικά από αυτό το ταξίδι. Ξεπέρασα φοβίες μου, πέρασαν πιο όμορφα και δημιουργικά οι δύσκολοι μήνες της πανδημίας και συνάντησα δύο-τρεις αξιόλογους καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστώ.

Γιώργος Αρσενάκος Ανδρέας Μικρούτσικος

Σας στεναχώρησαν οι αρνητικές κριτικές απέναντι στους καλλιτέχνες; Για παράδειγμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παρουσίασε με επιτυχία το Fame Story, δήλωσε για τους ερμηνευτές που συμμετείχαν στο παιχνίδι πώς το μισό υλικό ήταν για πέταμα.

Δε μπορώ να είμαι τόσο αφοριστικός. Ξέρω τι δυνατότητες εξέλιξης έχει ένας καλλιτέχνης με σκληρή δουλειά. Κάποιος που είναι εκτός του χώρου και της δουλειάς που κάνουμε εμείς ενδεχομένως να μη βλέπει αυτή την προοπτική, να μην καταλαβαίνει πώς μπορούμε να εξελίξουμε έναν ερμηνευτή δουλεύοντας τον. Δεν στεναχωριέμαι ούτε απογοητεύομαι.

Σχολίασε, βέβαια, και την αλλαγή ρόλου που συνειδητά αυτούς τους τρεις μήνες επέλεξε να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λέγοντας «Θα βάλω το Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision; Γιατί να παρουσιάζει η Φουρέιρα»;

Η Ελένη είναι εξαιρετική στο ρόλο της. Το κανάλι της πρότεινε να παρουσιάσει ένα σόου που θα παραπέμπει σε μία μεγάλη συναυλία. Δεν είναι δουλειά της να διαχειρίζεται reality θέματα. Αυτό που κλήθηκε να κάνει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν την καλούσαν να παρουσιάσει ένα reality ή ένα σόου διαπροσωπικών σχέσεων, σίγουρα δεν θα το αναλάμβανε. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, ούτε χρειάζεται να ταράζονται τόσο όσοι διαφωνούν.