Αλλαγές στη Φάρμα - Δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής

Το ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλαγές στη Φάρμα - Δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής

Σε τροχιά τελικού έχει μπει σιγά σιγά η Φάρμα και έτσι το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή στη ροή του παιχνιδιού μιας και θα έχουμε δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα.

Μέχρι τώρα η αποχώρηση γινόταν το Σάββατο ωστόσο από σήμερα θα βλέπουμε έναν παίκτη να αποχωρεί και την Παρασκευή μιας και το ριάλιτι οδεύει προς το τέλος του για φέτος.

Οι αλλαγές που θα δούμε στη Φάρμα από αυτή την εβδομάδα

«Και Παρασκευή και Σάββατο έχουμε αποχώρηση στη Φάρμα. Δυο αποχωρήσεις. Για να δούμε!», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.