House of Fame: Συγκινήθηκαν οι σπουδαστές με το «αντίο» των καθηγητών τους

Βαριά η ατμόσφαιρα πριν τον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Συγκινήθηκαν οι σπουδαστές με το «αντίο» των καθηγητών τους

Απόψε το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του House of Fame και έτσι οι σπουδαστές πέρασαν τις τελευταίες ώρες στην Ακαδημία αποχαιρετώντας με μεγάλη συγκίνηση τους καθηγητές τους.

Πρώτη η Βασιλική, η καθηγήτρια φωνητικής, αφού τελείωσε το μάθημά της πήγε να χαιρετήσει τα παιδιά και συγκινήθηκε πολύ, αφού όπως αποκάλυψε τους βλέπει σαν παιδιά της.

Το αντίο των σπουδαστών του House of Fame στους καθηγητές τους

Οι σπουδαστές την αγκάλιασαν και την αποχαιρέτησαν ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για έξω, και για τις συναυλίες που θα κάνουν.

Ακολούθησε η Τσέιλι, η καθηγήτρια χορού, η οποία πήρε μία ζεστή αγκαλιά τους φιναλίστ και τους ευχήθηκε να έχουν έναν πολύ καλό τελικό.

House of Fame: Ο Αρσενάκος έβαλε στη θέση του τον Άρη - «Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram»

Η είσοδος του Γιώργου Αρσενάκου στη μουσική ακαδημία του House of Fame ήταν χωρίς αμφιβολία το highlight του χθεσινού επεισοδίου και αυτό γιατί ο CEO της Panik Records, μίλησε συγκεκριμένα με τον Άρη για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

«Ελπίζω να μην ήταν ένας λόγος για να αναιρεθεί ό,τι σκέφτεστε για εμένα. Ήταν χαζό…» είπε με τον Γιώργο Αρσενάκο να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίζει πως οι καριέρες στη μουσική δεν χτίζονται στο Instagram αλλά στο στούντιο με σκληρή δουλειά.

«Η καριέρα δεν γίνεται στο Instagram, η καριέρα γίνεται στο στούντιο, στα τραγούδια, στους συνθέτες».